Ένας άντρας και μια γυναίκα! Αυτοί είναι οι 2 "καναλάρχες" του Youtube που τρέμει το Μαξίμου! Χιλιάδες προβολές σε λίγες ώρες, σε κάθε βίντεο που αναρτούν.

edolio5 team

Η αναξιοπιστία πλέον της συμβατικής τηλεόρασης από τα συστημικά ΜΜΕ κάθε μέρα που περνάει γίνεται όλο και μεγαλύτερη για τους τηλεθεατές.

Για τον λόγο αυτό καταφεύγουν σε αντισυμβατικά ΜΜΕ αλλά και στο Youtube. Ικανή προσπάθεια στον απέραντο κόσμο του διαδικτύου με έντονη δημοσιογραφική παρουσία που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από οργανωμένες παραγωγές μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών είναι τα κανάλια που διατηρούν ο Λάμπρος Πάσχος και η Μπέτυ Ιωάννα. Κάθε βίντεο που ανεβάζουν έχει χιλιάδες προβολές. Η αλήθεια είναι όμως ότι πολλές φορές ξεπερνάνε την "κόκκινη γραμμή" και ο λόγος τους είναι άδικος απέναντι στον Κυριάκο Βελόπουλο και την "Ελληνική Λύση." Η εμπάθεια χωρίς επιχειρήματα δεν ωφελεί και φέρνει αντίθετα αποτελέσματα. Ο κάθε πολιτικός οργανισμός κρίνεται από την κοινωνία και τους ψηφοφόρους. Αυτό που σήμερα έχει καταγραφεί για την "Ελληνική Λύση" είναι ότι εκφράζει το μοναδικό κυρίαρχο πατριωτικό φορέα έχοντας απορροφήσει το σύνολο σχεδόν των ψηφοφόρων αυτού του χώρου και με απόλυτη βεβαιότητα θα εισέλθει και στην επόμενη βουλή. Η προσπάθεια των 2 καλών συναδέλφων είναι αξιοσημείωτη όταν κάνουν ρεπορτάζ αλλά πολλές φορές το μέτρο στην κριτική, όταν ξεφεύγει από τα επιχειρήματα είναι το "όπλο" που πρέπει να αποφεύγει ο κάθε δημοσιογράφος και να μην επηρεάζεται από μεταφερόμενες "εχθρότητες".