Το ρεπορτάζ του edolio5 που τα "επίσπευσε" όλα και εκδόθηκαν 10 εντάλματα σύλληψης! Ψάχνουν σε όλη την Ελλάδα τον "Βασίλη" που έχει 10 οίκους ανοχής και τον "Μιχάλη" που ήταν δεξί χέρι του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου. Έχουν ταυτοποιηθεί άλλοι 7 πελάτες της μαύρης λίστας. Απόπειρα αυτοκτονίας από τον ιερέα που εμπλέκεται.

Του Άρη Σπίνου


Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, και τις πληροφορίες που φτάνουν στο edolio5 αναμένεται να συλληφθούν μέσα στις επόμενες μέρες, ενδεχομένως ακόμη και τις επόμενες ώρες, τουλάχιστον 10 άτομα τα οποία φέρονται άμεσα εμπλεκόμενα στην υπόθεση του Κολωνού.

Πρόκειται για συγκεκριμένους άνδρες τους οποίους έχει αναγνωρίσει και περιγράψει λεπτομερώς η 12χρονη, οι οποίοι έκλεισαν ραντεβού στο blind chat μέσω του Ηλία Μίχου με το ανήλικο κορίτσι, το οποίο και βίασαν είτε μέσα σε αυτοκίνητο, είτε όπως περιέγραψε η μικρή στην κατάθεσή της, στον οίκο ανοχής στην περιοχή του Κεραμεικού, εκεί όπου την είχε οδηγήσει αρκετές φορές μέσα στο καλοκαίρι ο 53χρονος μαστροπός-βιαστής της.

Στους παραπάνω, συμπεριλαμβάνεται ο άγνωστος άνδρας που φέρει το προσωνύμιο «Μιχάλης» ο οποίος εκτιμάται από τις Αρχές ότι είναι πρόσωπο κομβικής σημασίας για την εξέλιξη της ανατριχιαστικής υπόθεσης. Θεωρείται βέβαιο ότι μόλις εντοπιστεί και συλληφθεί, θα αρχίζει να ξετυλίγεται όλο το φρικαλέο κύκλωμα που είχε στηθεί από τον Ηλία Μίχο για την εκπόρνευση του μικρού κοριτσιού.

Ένα ακόμη πρόσωπο που προσπαθεί να ταυτοποιήσει η ΕΛΑΣ είναι ο άνδρας με το κωδικό όνομα «Βασίλης» που «υποδεχόταν» το κορίτσι στον οίκο ανοχής. O συγκεκριμένος άντρας φέρεται να ήταν υπεύθυνος όχι μόνο για τον οίκο ανοχής που πήγαιναν την ανήλικη αλλά και για αρκετούς άλλους στην περιοχή του Κεραμεικού, όπως αποκάλυψε χθες, το edolio5.


Παράλληλα όπως έγινε από χθες Τετάρτη γνωστό, ανάμεσα στους υποψήφιους «πελάτες» υπάρχει κι ένας αστυνομικός που εμφανίζεται να συνομιλεί με τη 12χρονη και γι' αυτό καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να προσδιοριστεί εάν περιορίστηκε μόνο στις συνομιλίες μέσω της εφαρμογής, ή αν είχε επαφές μαζί της και τη βίασε. 

Την ίδια ώρα ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην φρικιαστική υπόθεση των βιασμών και της έκδοσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, καθώς ο ιερέας που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού του ανήλικου παιδιού, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και βρέθηκε λιπόθυμος στο σπίτι του. Για τον άνθρωπο αυτό που κάνει κουμάντο σε μεγάλη μητρόπολη της Αττικής αναφερθήκαμε με εκτενές ρεπορτάζ.

Μάλιστα οι δικοί του άνθρωποι μιλούν στο edolio5 για απόπειρα αυτοκτονίας, εξαιτίας της εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Παράλληλα μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής μιλούν ανοικτά για σχέση του 53χρονου μαστροπού- βιαστή Ηλία Μίχου με τον συγκεκριμένο ιερέα.

Ο ιερέας, τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όταν άνθρωπος του στενού του περιβάλλοντος τον βρήκε λιπόθυμο στο σπίτι του.