Μια ανακοίνωση που έφερε οργή! Η "πολιτική αυτοκτονία" του "Ποταμίσιου" Θεοχάρη για τα μάτια ενός Ανδρέα! “Πολύ λίγοι δήμοι, σε όλη την Ελλάδα είναι τόσο δραστήριοι όσο ο Δήμος Αλίμου”. Με μια κουβέντα έκανε εχθρούς όλα τα στελέχη αυτοδιοίκησης του Νότιου Τομέα που ζητάει την ψήφο των πολιτών τους λέγοντας ότι είναι "λίγοι" και "ανύπαρκοι".


Του Άρη Σπίνου

Εάν ο άνθρωπος έχει πρόθεση να ψάχνει να βρει την ψήφο του στον πάτο της κάπλης κανένας δεν μπορεί να τον σταματήσει. Μπορεί η τελευταία δημοσκόπηση που έγινε στον Νότιο Τομέα Αθηνών να δείχνει "λαχανιασμένο" τον π. βουλευτή του Ποταμιού που τον μάζεψε η Νέα Δημοκρατία αλλά τώρα πλέον φαίνεται ότι είναι οριστικό πως η εκλογή του αποτελεί παρελθόν. Το τι έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με e mail γαλάζιων στελεχών τοπικής αυτοδιοίκησης του νότιου τομέα, στο edolio5 δεν περιγράφεται. Γιατί όμως ;  Επίσκεψη στο δημαρχείο Αλίμου, σε υπηρεσίες του δήμου και στο αστυνομικό τμήμα της πόλης πραγματοποίησε την Πέμπτη, ο βουλευτής Νοτίου τομέα Αθηνών της ΝΔ, Χάρης Θεοχάρης. Ο βουλευτής έστειλε Δελτίο τύπου για την επίσκεψη αυτή που μεταξύ άλλων γράφει:  

“Πολύ λίγοι δήμοι, όχι μόνο στην Αττική αλλά ίσως στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας είναι τόσο δραστήριοι -και σε τόσο πολλά πεδία ταυτόχρονα- όσο ο Δήμος Αλίμου."

Ολοκληρώσαμε τη μικρή περιοδεία μας στο Δήμο Αλίμου με μια επίσκεψη στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, όπου και ανταλλάξαμε απόψεις με τον διοικητή, κ. Περικλή Μανωλίδη, γύρω από ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες, όπως η καίρια αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας.


Δεσμεύτηκα ότι ο Δήμος Αλίμου θα βρίσκει πάντα στο πρόσωπό μου έναν πιστό φίλο και έναν ένθερμο υποστηρικτή των προσπαθειών που καταβάλλονται για να γίνει η ζωή των κατοίκων ακόμη καλύτερη στην πόλη τους”.