Η Αναστασία Σιμητροπούλου του νέου ΠΑΣΟΚ! Όταν δεν είναι μάρτυρας σε βάρος του edolio5 τρέχει στις λαϊκές για να μαζέψει ψήφους... με συνοδεία αστυνομικών! Την κράζουν στο διαδίκτυο πολίτες της Αργυρούπολης για την αλαζονεία της. "Ποια είναι η κυρία;"

Του Άρη Σπίνου

Για την υπόθεση που διερευνά η εισαγγελία δίωξης οικονομικού εγκλήματος και διαφθοράς και αφορά τους πίνακες ζωγραφικής στον Δήμο Αλίμου ασφαλώς γνωρίζετε.

Αυτό που δεν γνωρίζετε ότι ανάμεσα στους μάρτυρες στις μηνύσεις σε βάρος μας (5 στον αριθμό και άλλες τόσες αγωγές) που έχει κάνει ο Ανδρέας Κονδύλης, εμφανίζει και την Αναστασία Σιμητροπούλου. Το γεγονός ότι δεν έχει ιδέα για την υπόθεση δεν έχει καμία σημασία. Μέχρι εχθές ήταν αντιδήμαρχος του Κονδύλη και αυτό είναι αρκετό. Τώρα που θέλει να είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στον Νότιο Τομέα... βλέπει την αγάπη του κόσμου! Μια αίσθηση πήρε όταν επισκέφτηκε την λαϊκή αγορά στην Αργυρούπολη μαζί με 2 αστυνομικούς που την συνόδευαν!!! Με ποια ιδιότητα άραγε; Από τι κινδύνευε; Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις που πλημμύρησαν το διαδίκτυο.