Όταν αλληλοβολεύονται μεταξύ τους και συμφωνούν στο "Δεν σε πειράζω-δεν με πειράζεις"! Ο Κικίλιας προσέλαβε ως ιδιαιτέρα του την πιο στενή συνεργάτιδα των Πολάκη - Ξανθού. Ιδού το έγγραφο της πρόσληψης.


Του Άρη Σπίνου

Κανένας δεν πάει χαμένος όταν έχει το ανάλογο κονέ! Ο Υπουργός τουρισμού προσέλαβε ως συνεργάτιδά του, την πρώην στενή συνεργάτιδα του Παύλου Πολάκη όταν ο ίδιος ήταν Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας. 

Γιατί άραγε ο Κικίλιας  προσλαμβάνει την πρώην συνεργάτιδα του Παύλου Πολάκη  στο ιδιαίτερο γραφείο του;

Όπως έμαθε το edolio5, Κικίλιας και Πολάκης διατηρούσανε πάντα ως γιατροί μία φιλική σχέση, μία σχέση κυρίων «Δεν σε πειράζω-δεν με πειράζεις».

Αν ψάξετε τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη όλα αυτά τα χρόνια της αντιπολίτευσης, δεν θα βρείτε καμία σκληρή δήλωση κατά του πρώην υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Στην πραγματικότητα, ο Παύλος Πολάκης είχε στοχοποιήσει κατά της διάρκεια της πανδημίας τον Σωτήρη Τσιόδρα, ποτέ τον Κικίλια… Γιατί άραγε;

Επίσης, όπως μάθαμε, ο Βασίλης Κικίλιας δεν ήταν ένθερμος της αντικατάστασης των διοικητών νοσοκομείων και των ΥΠΕ, καθώς ήθελε να διατηρήσει κάποιους που είχε τοποθετήσει ο Παύλος Πολάκης στην προηγούμενη θητεία του.