Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ! Νέο "σφυρί" στις 27 Ιουλίου για ακίνητα "φιλέτα" της Ιεράς Μονής Εμμαούς που χάνονται ένα - ένα με... 1 ευρώ πάνω από την αρχική τιμή των πλειστηριασμών! Οι ποινικές περιπέτειες του παρελθόντος.


Του Άρη Σπίνου

Άντε πάλι τα ίδια για το πιο διάσημο μοναστήρι! Σχεδόν όλα τα ακίνητα που έχουν περιέλθει στην περιουσία του βγαίνουν στον πλειστηριασμό. Για την Τετάρτη 27 Ιουλίου έχει οριστεί να χτυπήσει το… «Ιερό σφυρί» για τις 3 εναπομείνασες οριζόντιες ιδιοκτησίες που βρίσκονται στην καρδιά της Καλλιθέας και πιο συγκεκριμένα εντός κτιριακού συγκροτήματος γραφείων και καταστημάτων στην Λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 330, με επισπεύδουσα την Εταιρεία «SPECIAL FINANCIAL SOLUTIONS ΜΑΕΔΑΔΠ», (ως διαχειρίστρια των απαιτήσεων της «AMOEBA ISSUER DESIGNATED ACTIVITY COMPANY» ειδικής διαδόχου της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕ).

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως τον Απρίλιο όπως είχε γράψει το edolio5 άλλαξαν χέρια δύο από τις οριζόντιες ιδιοκτησίες εντός του ίδιου κτιριακού συγκροτήματος, που σχετίζονται με το περίφημο «Ιερόν Γυναικείον Ησυχαστήριον η Ανάστασις του Χριστού – Εμμαούς», με 1 ευρώ πάνω από την αρχική τιμή πλειστηριασμού. Η μονή κατά του παρελθόν είχε εμπλακεί σε ένα τεράστιο σκάνδαλο που μετά από πολλά χρόνια οδήγησε τους κατηγορουμένους μοναχούς και ιδιώτες στην αθώωση όπως είχε γράψει σε σχετικό ρεπορτάζ το edolio5