Ο τελικός της ντροπής και ο μηδενικός σχεδιασμός της ΕΛΑΣ... υπό την εποπτεία του ΓΑΔΑρχη, Μανώλη Δουρβετάκη. Το σαμποτάζ των "από κάτω" και οι παραιτήσεις που δεν ήρθαν! Δείτε το βίντεο που δείχνει τα δεκάδες καπνογόνα που πέρασαν στο γήπεδο.


Του Άρη Σπίνου

Μόνο ντροπή προκάλεσαν τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλου. Για μια ακόμη φορά η ΕΛΑΣ πιάστηκε αδιάβαστη και απροετοίμαστη παίρνοντας 0 για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό που είχε ετοιμάσει. Με απολογισμό εκτεταμένα επεισόδια, φθορές, δύο μισάωρες διακοπές και 17 συλλήψεις ολοκληρώθηκε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ.

Αστυνομικές πηγές τόνισαν, ότι ο επιχειρησιακός σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. είχε ξεκινήσει αρκετές μέρες πριν την διεξαγωγή αγώνα, αλλά όπως αποδείχτηκε έγινε απλά για να γίνει. Όπως πληροφορείτε το edolio5 είχε ενεργοποιήσει και το δίκτυο πληροφοριών της στους συνδέσμους και είχε χαρτογραφήσει τις παράνομες δραστηριότητες των οργανωμένων οπαδών αλλά τελικά πέρασαν εκατοντάδες καπνογόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να πάρει χαμπάρι.

Σύμφωνα με έμπιστες πηγές, υπήρχε έντονη κινητικότητα έξω από τους συνδέσμους των οργανωμένων οπαδών, όπου διοργανώθηκαν πορείες με αυτοκίνητα και μηχανάκια με σκοπό να βρουν οπαδούς αντιπάλων ομάδων για να εμπλακούν. Είναι προφανές ότι η πρεμιέρα του Αττικάρχη Μανώλη Δουρβετάκη πέρασε κάτω από τον πήχη αφού δεν κατάφερε τα ελάχιστα. Εάν βέβαια αυτό έγινε εξαιτίας σαμποτάζ από κατωτέρους του επειδή δεν καλοβλέπουν την τοποθέτηση του στην θέση αυτή ας βγει να το πει. Αντί αυτού όμως όπως διαβάσαμε στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ όλα έγιναν τέλεια!