"Πόλεμος" στην δίκη για το "παραδικαστικό Ν2"! Ο μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας Γιάννης Μπολέτσης μήνυσε τον δικηγόρο Σταύρο Γεωργίου για συκοφαντική δυσφήμιση! Στα άκρα η ακροαματική διαδικασία λίγο πριν την απόφαση του 5μελους εφετείου!

Του Άρη Σπίνου

Η ένταση και οι λεκτικοί διαξιφισμοί ανάμεσα στους συνηγόρους υπεράσπισης των κατηγορουμένων και του μοναδικού μάρτυρα κατηγορίας, επιχειρηματία Γιάννη Μπολέτση, προκειμένου να τον αποδομήσουν ως προς την αξιοπιστία του έφερε τα πράγματα στα άκρα με τον επιχειρηματία "αμυνόμενος" να καταθέσει σήμερα το πρωί 23/5 μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του δικηγόρου Σταύρου Γεωργίου που υπερασπίζεται τον κατηγορούμενο Ιάκωβο Γιοσάκη.

Σύμφωνα με την μήνυση αυτήν και τους ισχυρισμούς του επιχειρηματία Μπολέτση, ο δικηγόρος χρησιμοποίησε απαξιωτικές εκφράσεις σε βάρος του με σκοπό να τον προσβάλει και να τον συκοφαντήσει και όχι να ανιχνεύσει την αλήθεια των λεγομένων του. Να σημειώσουμε ότι η δίκη συνεχίζεται την Τρίτη 24/5 και αναμένεται νέο εκρηκτικό κλίμα. Σύμφωνα με το δικόγραφο την μήνυση υπογράφει ο ποινικολόγος Μανώλης Γρηγοριάδης.