Ετοιμάζουν εφημερίδες Γιαννακόπουλος και Παναγιωτάκης! Ο ένας θα ψαρεύει αναγνώστες στο ΠΑΣΟΚ και ο άλλος στην δεξιά! Αναταραχή στους υπάρχοντες εκδότες αφού οι ανταγωνιστές τους είναι διατεθειμένοι να ρίξουν λεφτά!

Του Άρη Σπίνου

Έχουμε μπει για καλά στην προεκλογική περίοδο και όσοι παρατηρούν εκδοτικές κινήσεις από επιχειρηματίες το καταλαβαίνουν χωρίς δεύτερη σκέψη. 2 νέες εφημερίδες βρίσκονται στα σκαριά.

Η μια αφορά την προσπάθεια που κάνει ο βιομήχανος Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η άλλη αυτή που κάνει ο θεατρικός παραγωγός και Καναλάρχης Διονύσης Παναιγωτάκης. Η άνοδος του ΠΑΣΟΚ όπως φαίνεται στις δημοσκοπήσεις προφανώς εκτιμήθηκε ότι μπορεί να γίνει δεξαμενή αναγνωστών, ιδιαίτερα για τον δεύτερο με καθημερινή τηλεοπτική διαφήμιση από το ACTION 24 όπου είναι ιδιοκτήτης. Ο Γιαννακόπουλος διαθέτει ήδη δημοσιογραφικό δυναμικό που εργάζεται στον όμιλο ηλεκτρονικών εφημερίδων που έχει και προφανώς θέλει να κεφαλαιοποιήσει το πατριωτικό Profile που έχει καλλιεργήσει, προκειμένου να τον εμπιστευτούν αναγνώστες της ευρύτερης δεξιάς.