Στο εδώλιο αύριο το κολλητάρι του Νίκου Παππά για τον διαγωνισμό παρωδία των τηλεοπτικών αδειών! Ο Λευτέρης Κρέτσος και άλλοι 5 θα πρέπει να εξηγήσουν για τις πλάτες που έκαναν στον απένταρο Καλογρίτσα που τον εμφάνισαν ως κροίσο.


Του Άρη Σπίνου

Στο εδώλιο του ΣΤ’ Τριμελούς Πλημμελειοδικειού Αθηνών αναμένεται να κάτσει αύριο, 1η Ιουνίου, ύστερα από αναβολή που είχε πάρει στις 15/12/20  ο Λευτέρης Κρέτσος, πρώην γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και alter ego του Νίκου Παππά ο οποίος κατηγορείται για τον διαγωνισμό-παρωδία του Σεπτεμβρίου του 2016 ο οποίος μετέπειτα ακυρώθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Εκτός από τον κ. Κρέτσο για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται πέντε μέλη της επιτροπής που συστάθηκε για να τρέξει τον διαβόητο διαγωνισμό, καθώς και ο επιχειρηματίας Ιωάννης Καλογρίτσας, ο οποίος παραπέμπεται για ηθική αυτουργία.

Κατηγορητήριο

Την υπόθεση είχε αποκαλύψει η εφημερίδα edolio5 η οποία έφερε στο φως το πόρισμα του εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Αθανασίου, αφού πρώτα είχε ανασύρει την υπόθεση από το αρχείο. Οι πληροφορίες πάντως από τους συνηγόρους των κατηγορουμένων μιλούν για νέα αναβολή.