Επίθεση - ενέδρα με σιδηρολοστούς στον δημοτικό σύμβουλο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Κώστα Τομπούλογλου. Τον περίμεναν έξω από το σπίτι του. "Απειλείται όλη η οικογένεια μου" καταγγέλει το γνωστό στέλεχος της Ν.Δ. και αδελφός του θύματος Χάρης Τομπόλογλου


Του Άρη Σπίνου

Ο δημοτικός σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Κώστας Τομπούλογλου δέχθηκε την Πέμπτη έξω από το σπίτι του επίθεση με σιδηρολοστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 ο αδερφός του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της πόλης Χάρη Τομπούλογλου, δέχθηκε βαριά χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα από κουκουλοφόρους που είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του.

Η επίθεση έλαβε χώρα λίγες ημέρες μετά από ανάρτηση του Χάρη Τομπούλογλου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την οποία είχε καταγγείλει «απειλές κατά της ζωής του και της σωματικής του ακεραιότητας», έπειτα από δημοσιεύματα σε οπαδικές ιστοσελίδες που τον κατηγορούσαν «έχει επιλέξει να κοντράρει σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια, όλα τα ζητήματα που αφορούν την ΑΕΚ και τη λειτουργία του νέου γηπέδου».

Μάλιστα ο Χάρης Τομπούλογλου είχε αναφέρει ότι προτίθεται να καταθέσει μήνυση στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος «εναντίον όλων των φυσικών και ηθικών αυτουργών, για τα δημοσιεύματα και τις απειλές κατά της ζωής και της σωματικής μου ακεραιότητας, που κατακλύζουν από χθες το βράδυ γνωστά οπαδικά site, με την μορφή αναρτήσεων και σχολίων».