Μόνο στο edolio5! "Μαύρο" το όπλο που είχε ο Σφακιανάκης. Η άδεια οπλοφορίας που είχε λήξει ήταν για άλλο πιστόλι. Τι θα πει αύριο στην δίκη του για την κόκα που είχε.


Του Άρη Σπίνου 

Ο γνωστός τραγουδιστής, Nότης Σφακιανάκης, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί, ζήτησε την προθεσμία, ως γνωστών καθώς ο ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας βρίσκεται εκτός Αθηνών προκειμένου να παραστεί σε άλλο δικαστήριο.

Η δίκη θα γίνει αύριο το πρωί.

Εξερχόμενος της δικαστικής αίθουσας απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων: « Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να μην πω κάτι γιατί θα σας πω κάτι άσχημο».

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το τζιπ μάρκας Land Rover του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή για τυχαίο έλεγχο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού.

Κατά την έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν σε ένα τσαντάκι που βρισκόταν στο κάθισμα του συνοδηγού ένα πιστόλι των εννέα χιλιοστών, ένα taser και δύο γραμμάρια κοκαΐνη, ενώ στη συνέχεια έψαξαν εξονυχιστικά το αυτοκίνητο.

Ο τραγουδιστής ήταν συνεργάσιμος και υποστήριξε πως έχει άδεια οπλοφορίας, η οποία έχει λήξει, και ότι διέθετε το όπλο για προσωπική του προστασία καθώς φοβάται για τη ζωή του, ενώ για τα ναρκωτικά φερόταν αρχικά να έχει υποστηρίξει σύμφωνα με πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ πως τα κατείχε για προσωπική χρήση. Κάτι που όπως φαίνεται όμως δεν ισχύει καθώς ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως δεν είναι δικά του τα ναρκωτικά και ότι ο εντολέας του έδωσε πλήρεις εξηγήσεις για αυτά.

Με το πέρας της έρευνας ο Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη και πέρασε τη νύχτα κρατούμενος στο αστυνομικό τμήμα, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 το πιστόλι δεν ήταν αυτό που είχε δηλωθεί στην άδεια του που όμως και αυτή είχε λήξει. Με λίγα λόγια ήταν "μαύρο", γεγονός που θα επιβαρύνει αρκετά την θέση του. Όσο αφορά την κόκα που βρέθηκε στο αμάξι του θα ισχυριστεί ότι μπορεί να έπεσε από κάποιον συνοδηγό του!