Έπεσαν "αφραγκίες" στο Allou Fun Park! 19 χρόνια μετά την λειτουργία του επέβαλαν εισιτήριο εισόδου σε παππούδες και γιαγιάδες που συνοδεύουν τα εγγόνια τους!


edolio5 team 

Δεκάδες καταγγελίες αναγνωστών της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας γέμισαν τις τελευταίες μέρες το mail.Τα παράπονα εστιάζονταν στην απαράδεκτη πρακτική που επέβαλε η διοίκηση του ψυχαγωγικού πάρκου Allou Fun Park στην περιοχή του Ρέντη για την επιβολή γενικής εισόδου χωρίς καμία διάκριση. 

Χωρίς καμία διάκριση,σε ανέργους,ΑΜΕΑ η οποιαδήποτε άλλη κατηγορία ανθρώπων καθιερώθηκε γενική είσοδο 3 ευρώ,προκειμένου κάποιος να μπορεί να περάσει την πόρτα του ιδιωτικού πάρκου.Ακόμη και σε ηλικιωμένους που συνοδεύουν τα εγγόνια τους,και φυσικά δεν θα συμμετέχουν σε κανένα παιχνίδι,το 3ευρω θα βγει από την τσέπη αλλιώς δεν θα μπουν μέσα.Μήπως αυτό είναι σημάδι οικονομικής κατάρρευσης της επιχείρησης;Είναι προφανές όμως όπως γράφουν ήδη στις καταγγελίες τους οι αναγνώστες μας "δεν θα ξαναπατήσουμε το πόδι μας εκεί" η "τιμωρία" γονέων και παππούδων θα είναι καθοριστική.