Πρωτοσέλιδο έγιναν οι αποκαλύψεις του edolio5 για τους "τηλεοπτικούς μαυραγορίτες"Βρυώνη και Σεϊτανίδη!Πουλούν μάσκες ζητώντας...αίμα!

Του Άρη Σπίνου

Από τις 11/3/20 το edolio5 είχε επισημάνει την εμφάνιση των σύγχρονων μαυραγοριτών...στην Ελληνική τηλεόραση!! Τίποτα άλλο εκτός από τις λέξεις ντροπή και αίσχος δεν ταιριάζει στα φαινόμενα αισχροκέρδειας των Ελλήνων εξαιτείας της νέας περιπέτειας που βιώνουμε με τον κωροναϊό.Η πολιτεία θα πρέπει να παρεμβαίνει άμεσα και καταλυτικά.Το νέο φαινόμενο με τις τηλεοπτικές διαφημίσεις που έχει κατακλείσει τα κανάλια ο τηλεπωλητής Σεϊτανίδης πουλώντας μάσκες με 10 ευρώ την μία!!Αυτές τις ώρες όλοι δείχνουν με την στάση τους...ότι πάνω από όλα είναι η κονόμα!!
Σιγά μην άφηνε την ευκαιρία να μην κονομήσει εκμεταλευόμενος την επιδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα και  ο Βρυώνης. Άρχισε να πουλάει μάσκες και αντισηπτικά.6 μάσκες που στοιχίζουν,1.50 ευρώ και 1 μποκαλάκι αντισηπτικό 250 ml που στοιχίζει 2 ευρώ τα πουλάει μόνο...14,90 ευρώ.Στην χώρα της αρπαχτής και τις ασυδοσίας ο Βρυώνης και οι όμοιοι του έχουν βρει το...σπίτι τους.

Εισαγγελέας υπάρχει;Που είναι η παρέμβαση του Γεωργιάδη;Αληθεύουν οι φήμες που διαρρέουν οι 2 προαναφερόμενοι κύριοι ότι είναι κολλητοί του και δεν τους αγγίζει;Σήμερα η εφημερίδα "Espresso"έκανε πρωτοσέλιδο τις αναρτήσεις μας!

Κάλιο αργά παρά ποτέ!