Ανανεωμένο ρεπορτάζ!!Απίστευτο και πρωτοφανές.Παρακράτος και Παραδικαστικό εις σάρκα μια!!Υπέγραψαν συμφωνητικό ότι θα "καθαρίσουν"τις ποινικές εκκρεμότητες του Μιωνή.(Έγγραφα)


Το συμφωνητικό βόμβα Μιωνή-Φιλιππάκη: Η λίστα με τις ποινικές υποθέσεις που θα «καθάριζαν»
edolio5 team

Ο επιχειρηματίας, Σάμπυ Μιωνής, δηλώνει «Οι κ. Φιλιππακης και Τάρκας για να μου αποδείξουν ότι μπορούν να πραγματοποιήσουν τις απειλές τους δεσμεύτηκαν εγγράφως ότι θα κλείσουν όλες τις ποινικές μου υποθέσεις. Ουσιαστικά μου έλεγαν ότι ελέγχουν τον κ. Παπαγγελόπουλο που ελέγχει τις υποθέσεις. Σας καταθέτω αυτό το έγγραφο. Όλα όσα συνέβησαν σε μένα χρησιμοποιώντας το όνομα Παπασταύρου ήταν οι πράξεις μιας εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό τον πλουτισμό αλλά και το πολιτικό όφελος. Αυτό που έγινε από αυτή την εγκληματική οργάνωση ήταν το μεγαλύτερο παραδικαστικό κύκλωμα από συστάσεως του νεοελληνικού κράτους».



Τα έγγραφα της συμφωνίας:



Ειδικότερα μεταξύ άλλων το έγγραφο αναφέρει:


«[…] Οριστικό κλείσιμο (αρχειοθέτηση) των παρακάτων ανοικτών δικαστικών υποθέσεων σε χρτονικό διάστημα 3 μηνών απο την υπογραφή του παρόντος Roadmap. Τα μέρη δύνανται να συμφωνήσουν περαιτέρω παράταση μόνο εφόσον υπάρχει αντικειμενική και ουσιαστική πρόοδος στο οριστικό κλείσιμο των παρακάτω υποθέσεων.

Εγκληματική Οργάνωση – Η ερευνούσα Εισαγγελική Αρχή εισηγείται ότι απο την έρευνα δεν προέκυψαν στοιχεία και κλείνει την προκαταρκτική έρευνα, για όλα τα “εμπλεκόμενα” πρόσωπα βάζοντας την υπόθεση στο αρχείο. Στην συνέχεια, η απόφαση αρχειοθέτησης επικυρώνεται απο την Εισαγγελία Εφετών

Ποινική δίωξη για απάτη επι δικαστηρίου. Η 4η Ειδική Ανακρίτρια εισηγείται την αρχειοθέτηση και για τα δύο πρόσωπα που επιδίδει “τυπική κλήση”. – Άλλος Εισαγγελέας συμφωνεί στην αρχειοθέτηση και η απόφαση πάει στην συνέχεια προς επικύρωση στο Δικαστικό Τριμελές Συμβούλιο προς επικύρωση. Μετά απο 30 ημέρες η απόφαση γίνεται αμετάκλητη.

Μεταξάς – ΔΟΣ Κατόπιν της απάντησης που θα έρθει απο τις Ελβετικές αρχές η ΔΟΣ συμφωνεί στον τρόπο υπολογισμού και ολοκληρώνει την υπόθεση με συμφωνία αναγνωρίζοντας τις θέσεις των Ελβετικών φορολογικών αρχών»