ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ "DEAL"ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤ.

Ο "ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ"ΗΘΕΛΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 6.000.000 ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ.ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΧΤRΑ ΤΟΥ ΒΡΥΩΝΗ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΡΥΩΝΗΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
 ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης ως επαγγελματίας παραμυθατζής βρήκε ευκαιρία για ηρωική έξοδο μετά το πρόστιμο των 150.000 ευρώ που επέβαλε το ΕΣΡ στο κανάλι του, το Art TV, μετά από δημοσκόπηση για τον Ζακ Κωστόπουλου.
Και λέμε ηρωική έξοδο γιατί οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι εδώ και καιρό είχε συμφωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο για την πώληση του σταθμού προκειμένου να εκπέμψει ο Σκάι 24, το νέο αμιγώς ενημερωτικό κανάλι του Φαλήρου,προκειμένου να έχει τηλεοπτίκες εμφανίσεις για τις ευρωεκλογές
Μας είπαν, όμως, ότι ο Γ. Καρατζαφέρης βρήκε ευκαιρία να κάνει σόου ανακοινώνοντας ότι λόγω του δυσβάσταχτου προστίμου αναγκάζεται να κλείσει το κανάλι την 1η Ιανουαρίου 2019.
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το edolio5.blogspot.com οι εργαζόμενοι στο κανάλι των Τζιτζιφιών παραμένουν για τρίτο μήνα απλήρωτοι μιλάμε δηλαδή για τους μήνες Σεπτέμβριο Οκτώβριο Νοέμβριο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Αλαφούζος ΓιάννηςΝα πούμε στους καλούς συνάδελφους ότι αρμόδιοι για τα εργασιακά τους είναι τόσο η Ένωση Συντακτών, όσο και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, αρκεί πάνω από όλα να έχουν ενημερωθεί οι θεσμοί αυτοί.Επί της ουσίας ομώς, όπως φάνηκε η μόνιμη πλεονεξία του Καρατζαφέρη ή ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ όπως λέγετε στη πιάτσα δεν οδήγησε σε αποτέλεσμα την συμφωνία. Έκτος από τα 6.000.000 ευρώ που θα έπαιρνε μετρητά ήθελε και τηλεοπτική εκπομπή καθημερινά προκείμενου να αυτοπροβάλεται. Φυσικά αυτό δεν μπορούσε να γίνει δεκτό,απο ένα σοβαρό σταθμό  γιατί ο ΣΚΑΙ δεν ήθελε έναν νεο...Λεβεντη.Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει το edolio5.blogspot.com ο Γιάννης Αλαφουζος έχει ήδη υπογράψει  για την ενοικιάση του EXTRA με τον Φιλιππο Βρυωνη, προκείμενου να θέσει σε εφαρμογή τα νέα τηλεοπτικά του σχεδια.