Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 23, 2024

Ο λογιστής του μιστερ Λαβράνου και οι καθημερινές επισκέψεις στην ΥΕΔΔΕ Αττικής! Τα πολλά κακουργήματα που ερευνώνται για τον άλλο «Γιάννη παντός καιρού» και ο Καραλής με τους φακέλους στο χέρι και τον καφέ στο γραφείο του διευθυντή Αντώνη Χαρίτωνος. Το επείγον τηλεφώνημα στον συνταξιούχο εφοριακό.


Του ειδικού συνεργάτη

Ένα πουλάκι μου είπε, από αυτά που όχι μόνο γνωρίζουν αρκετά αλλά και ακούνε πολλά, το εξής:

Ο Λαβράνος επικοινώνησε με ένα πρώην μεγαλόσχημο κρατικό υπάλληλο -συνταξιούχο τώρα- που τιμητικά στην εφορία τον αποκαλούν ο «Πρόεδρος» και ο οποίος μέχρι πρότινος είχε ρόλο και σε μια Αρχή.

Κατά τα όσα μας μετέφεραν, του ζήτησε να τον συμβουλέψει για το πώς θα μπορούσε να γλιτώσει τα χειρότερα, ήτοι την επικείμενη δίωξη από τους Οικονομικούς Εισαγγελείς για τα αδικήματα της κακουργηματικής φοροδιαφυγής, της απάτης, της πλαστογραφίας, κ.α..

Ο Λαβράνος θεωρεί πως ο συγκεκριμένος συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο σε σχέση με τους Εισαγγελείς.

Αυτό που έμαθα επίσης είναι πως ο λογιστής του Λαβράνου, ο Τάκης Καραλής έχει κυριολεκτικά μετακομίσει στην Υπηρεσία Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων Αττικής (ΥΕΔΔΕ Αττικής) στα Σεπόλια, όπου συνέχεια επισκέπτεται το γραφείο του διευθυντή της υπηρεσίας Αντώνη Χαρίτωνος.

Αν δεν μας πιστεύετε μια επισκόπηση στο βιβλίο επισκεπτών που βρίσκεται στο ισόγειο της υπηρεσίας θα σας πείσει.

Δεδομένου ότι ο Χαρίτωνος αποχωρεί από την υπηρεσία σε δύο και κάτι μήνες δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να αναμένει η πλευρά Λαβράνου από εκείνον.

Ειδικά από τη στιγμή που ο Οικονομικός Εισαγγελέας Παναγιώτης Καψιμάλης παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις εν λόγω υποθέσεις και βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Γραφείο του Διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !