Κυριακή, Σεπτεμβρίου 15, 2024

Quiz: Ο «εισηγμένος» που παντρεύεται (πολλάκις) αλλά «παίζει το μάτι» του! Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας σε λίγες μέρες ο μεγάλος και ξακουστός και θα είναι παρούσα εκτός από την νύφη και η νέα ερωμένη που είναι υπάλληλος του.


Του ειδικού συνεργάτη 

Όταν έχεις τους γάμους συνήθεια τότε κάτι δεν πάει καλά ή τότε κάτι πάει πολύ καλά! 

Σε λίγες μέρες ο «εισηγμένος» με τις δικαστικές περιπέτειες θα ανέβει για μια ακόμα φορά τα σκαλιά της εκκλησίας. Έχουμε χάσει το μέτρημα... Η νέα σύζυγος και αυτή ξακουστή και διαχειρίστρια δεκάδων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, μέσα στην τρελή χαρά από ότι μαθαίνω. 

Δεν ξέρω όμως αν έχει μάθει, τα νέα ερωτικά καμώματα του μελλοντικού συζύγου αφού εδώ και αρκετό καιρό έχει μπει στην ζωή του μια πανέμορφη μελαχρινή που είναι υπάλληλος του. Με την ιδιότητα την επαγγελματική που έχει, ένα πουλάκι μου είπε ότι θα την προσκαλέσει στο γάμο και φυσικά στο τραπέζι όπου θα γίνει σε πασίγνωστο ξενοδοχείο. 

Το διαζύγιο που έρχεται με βεβαιότητα - δεν το ευχόμαστε βέβαια - αποτελεί το στοίχημα (για το πότε) από τους φίλους του «εισηγμένου» επιχειρηματία. Ποντάρουν χρήμα και περιμένουν να το διπλασιάσουν.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !