Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 23, 2024

Τα γενέθλια του ζάμπλουτου εφοπλιστή Λασκαρίδη! Με €200 το «κεφάλι» στο πανάκριβο ξενοδοχείο Hayatt (που του ανήκει) τίμησαν τον «άνθρωπο του λαού» εκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Μαρία Δαμανάκη και ο Γιάννης Πρετεντέρης.


Του ειδικού συνεργάτη

Είμαι σίγουρος ότι το 98% ούτε ξέρει που πέφτει το εστιατόριο αυτό! 

Κατ΄ αρχήν να σας πω ότι είναι στην Θεσσαλονίκη!

Το «Οψοποιών Μαγγανείαι» είναι ένα πασίγνωστο εστιατόριο κοντά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που διακρίνεται για τις κοπές του στο μοσχαρίσιο κρέας. Δεκαπέντε διαφορετκές τεχνικές στις κοπές!

Να φανταστεί κανείς ότι χρησιμοποιεί την σελίδα του στο Facebook κυρίως για να αναζητήσει προσωπικό, που θα στελεχώσει την κουζίνα στην λάντζα και στο σέρβις παρά για να παρουσιάσει τα εκλεκτά του πιάτα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που βρέθηκε προσφάτως στη Θεσσαλονίκη διευκρινίζω ότι πέρασε το κατώφλι του διάσημου εστιατορίου ως πελάτης. Μαθαίνω ότι απήλαυσε το κρεατάκι του, κατανάλωσε κρασί και αμέσως μετά κατευθύνθηκε προς την περιοχή του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης για να παρευρεθεί στο πάρτι που διοργάνωσε ο εφοπλιστής - επιχειρηματίας Θανάσης Λασκαρίδης για να γιορτάσει τα 70+ γενέθλιά του. Να τα εκατοστήσει φυσικά!

To πάρτι έγινε-πού αλλού;- στο ξενοδοχείο ιδιοκτησίας Λασκαρίδη Hayatt και μάλιστα είχε και πριβέ χαρακτηριστικά καθώς οι υπεύθυνοι φρόντισαν να μην φιλοξενεί πελάτες ήδη δύο τρεις ημέρες πριν από την εορταστική εκδήλωση για να μην νιώσουν την παραμικρή ενόχληση. Ενδεχομένως και για να μην ενοχληθούν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι του εορτάζοντα επιχειρηματία. Έμαθα ότι το κεφάλι στοίχησε 200 ευρώ. Αυτά θα τα έδινε αν κάποιος απολάμβανε το μενού που υπήρχε! Ανάμεσά τους, επομένως και ανάμεσα στον κ. Μητσοτάκη, ήταν η κυρία Μαρία Δαμανάκη και ο κ. Γιάννης Πρετεντέρης.

Δεν γνωρίζω εάν μετά τη λήξη του πάρτι κατέλυσαν στα άδεια δωμάτια του φανταστικού ξενοδοχείου.

Ούτε γνωρίζω αν η κυρία Δαμανάκη εκδίωξε την αριστερή της ιδιότητας. Αυτό που γνωρίζω όμως είναι ότι παραμένει στο Δ.Σ. του ομίλου Λασκαρίδη και στο Δ.Σ. του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !