Σάββατο, Σεπτεμβρίου 21, 2024

Βόμβα: Ο διάλογος πολιτικού αρχηγού με συνεργάτη του! «Εσύ που του μιλάς δεν λες στον Μαρινάκη να μας δώσει δύο εκατομμύρια για το κόμμα;» - «Τι είναι αυτά που λες ; Δεν γίνονται τέτοια πράγματα πρόεδρε. Γιατί να τα δώσει ;»


edolio5 team

Ω ρε γλέντια και χαρές που προβλέπουμε να γίνουν τις επόμενες εβδομάδες ή και ημέρες.


Τελευταία, κυκλοφορεί στην κλειστή δημοσιογραφική πιάτσα όπως μαθαίνουμε ένας διάλογος που προφανώς έχει καταγραφεί με κινητό τηλέφωνο και αφορά συνομιλία ενός πολιτικού αρχηγού με κάποιους άλλους που μπορεί να είναι και συνεργάτες του. Ακούγεται και ο ήχος από τηλεόραση που εύκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει με όσα λέγονται, την ώρα και την ημέρα. Δεν είναι ούτε πριν 3 μήνες! 

Όπως μπορεί κάποιος επίσης να καταλάβει, ακούγοντας τα 13:08 λεπτά της συζήτησης ότι στην ομήγυρη βρίσκονται 4 - 5 άτομα. Για μερικούς από αυτούς οι φωνές είναι χαρακτηριστικές και γνώριμες... για διάφορους λόγους! Η φωνή όμως του πολιτικού αρχηγού είναι πεντακάθαρη και επίσης γνώριμη. 

Η κουβέντα μεταξύ των αναφέρεται σε πολλά και διάφορα. Κάποια στιγμή ο πολιτικός αρχηγός λέει: «Εσύ που του μιλάς δεν λες στον Μαρινάκη να μας δώσει δύο εκατομμύρια για το κόμμα;». Η απάντηση προφανώς από αυτόν που απευθύνθηκε ο πολιτικός αρχηγός ήταν άμεση «Τι είναι αυτά που λες ; Δεν γίνονται τέτοια πράγματα πρόεδρε. Γιατί να τα δώσει ;»

Η φωνή αυτού που απάντησε είναι αρκετά γνώριμη και γνωστή. Μόλις είπε αυτό που είπε «πετάχτηκε» ένας άλλος εκ των συνομιλητών της παρέας και είπε: «Ο [...] τα παίρνει από τον Μαρινάκη αλλά τα κρατάει για τον εαυτό του». Στην πρόταση αυτή αναφέρεται ένα όνομα που προφανώς ανήκει σε αυτόν που απάντησε στον πολιτικό αρχηγό και ανταπάντησε στον συνομιλητή: «Εσύ που είσαι Ολυμπιακός και πηγαίνεις στο γήπεδο όταν τον δεις να του τα ζητήσεις!».

Το όνομα αυτό είναι γνωστό στο edolio5 αλλά για λόγους που αντιλαμβάνεστε δεν το αναφέρουμε. Όπως επίσης μας μετέφεραν και τα άλλα ονόματα των προσώπων που συμμετέχουν στην συζήτηση.

Η συζήτηση - φωτιά που έχει καταγραφεί μπορεί να αποτελεί προϊόν μιας μεθυσμένης παρέας, μπορεί να ισχυριστεί κάποιος. Πιστέψτε μας όμως κάθε άλλο παρά μεθυσμένοι ήταν όσοι κουβέντιαζαν όπως μας μετέφεραν δύο εξ αυτών που ισχυρίζονται ότι έχουν ακούσει την συνομιλία.

Κάνουμε μια πρόβλεψη: Η συνομιλία αυτή είναι βέβαιο ότι αποτελεί σειρά συνομιλιών που υπάρχουν στην ίδια παρέα και έχουν καταγραφεί με τον ίδιο - άγνωστο σε εμάς - τρόπο.

Είναι πιθανόν, να μην έκανε την καταγραφή κάποιος από την ομήγυρη αλλά να ήταν παγιδευμένο το κινητό κάποιου της παρέας και να μετέδιδε ζωντανά σε άγνωστο κέντρο τα όσα ελέχθησαν. 

Η απορία είναι μία: Υπάρχουν και άλλες συνομιλίες του πολιτικού αρχηγού με την «παρέα» αυτή που έχουν οικονομικό υπόβαθρο και απαιτήσεις... από τρίτους ; Αφού άρχισαν να κυκλοφορούν αποσπάσματα μάλλον προβλέπουμε ότι έρχεται και ολόκληρος ο σκληρός δίσκος που θα φέρει αρμαγεδδώνα.

Πάντως, από όσα μπορέσαμε να μάθουμε και να διασταυρώσουμε οι σχέσεις αυτού του πολιτικού αρχηγού με τον Μαρινάκη είναι κάκιστες.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !