Κυριακή, Ιουλίου 28, 2024

Ο παράγοντας της «αυλής του Μαξίμου» που καλύπτει τις παρανομίες της παραλίας! Ο Μητσοτάκης που πήγε στο Cine Alimos για να εξαγγείλει τον ποδηλατόδρομο και δεν ήξερε (;) τις τσιμεντένιες αυθαιρεσίες του χώρου που βρισκόταν. Το έγγραφο της ΚΕΔ που ζητάει να κατεδαφιστούν και αγνοεί ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.


edolio5 team

Έστησαν παγίδα στον Μητσοτάκη ή πούλησαν «εκδούλευση προστασίας» σε επιχειρηματίες ;

Αν κάποιοι παγίδευσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον έβαλαν να καθίσει ως πασάς σε ένα χώρο - Δημοτικό Κινηματογράφο Αλίμου - προκειμένου να πραγματοποιήσει ομιλία σε εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου της Περιφέρειας Αττικής «Αθηναϊκή Ριβιέρα, Αστικός Περίπατος» και δεν του είπαν ότι η ΚΕΔ έχει ζητήσει να γκρεμιστούν πολεοδομικές τσιμεντένιες τρανταχές παρανομίες, είναι υπόλογοι. 

Εκτός και αν ήξερε, άρα υπόλογος είναι ο ίδιος!

Δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει και ο πιο αδαής το παιχνίδι που παίζεται στην παραλία και την αιτία που κραυγάζει ο δήμαρχος Αλίμου για τα δήθεν συμφέροντα που λυμαίνονται την περιοχή.

Όταν λέμε συμφέροντα όμως ενοούμαι την ρήση του Μητρόπουλου που έλεγε «το Αιγάλεω να κερδάει και οι άλλοι να παν να γαμ....», κάπως έτσι μας τα λέει και ο κυρ Ανδρέας!

Ο πόλεμος που έχει ξεκινήσει με εμμονή και αυτονοήτως τον έχει εκθέσει για την μονομέρια που επιδεικνύει, αφορά μόνο ένα κατάστημα και όχι αυτά που βρίσκονται μεσοτοιχία με αυτό και έχουν φυσικά τόνους τσιμέντου και αυθαίρετων κατασκευών που δεν έχει το πρώτο. Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα!


Φωνάζουμε τις κάμερες, παίρνουμε ύφος Δον Κιχώτη, κρατάμε και το κομπρεσσέρ και πουλάμε στον λαό αντίσταση και... αίμα.

Το edolio5 μακριά πάντα, από κάθε λογής συμφέροντα δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια σε αυτό που φωνάζει από μακριά και το ψυθιρίζουν όλοι.

Τα ρεπορτάζ που έχουμε κάνει για τις αυθαιρεσίες της παραλίας, τις καταγγελίες με επώνυμο διεύθυνση και τηλέφωνο πολιτών στην ΚΕΔ, τα στραβά μάτια της δημοτικής αρχής Αλίμου σε «φίλους» και τον πόλεμο σε εχθρούς είναι εύκολα προσβάσιμα να τα διαβάσει ο καθένας και να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Ο Καλογήρου το είχε πει στον Νίκο Κούρκουλο με 8 λέξεις: «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη... πρέπει να χτυπηθούμε»!

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί λέει ο λαός μας.

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στα «στραβά μάτια» που κάνει η ΚΕΔ στην οποία υπάγεται η αρμοδιότητα για τον έλεγχο των αυθαίρετων κατασκευών που υπάρχουν στα παραλιακά καταστήματα «Ελλάδος Εικόνες» - «Rubirosa» και «Ακτή του Ήλιου» γεγονός που δημιουργεί εύλογες απορίες και περίεργα συμπεράσματα.

Έχουμε επισημάνει επίσης και την χαμένη καταγγελία δημότη του δήμου όπου κατέθεσε στην αρμόδια υπηρεσία της ΚΕΔ που βρίσκεται επί της οδού Νικηταρά 15 στον Πειραιά στην οποία προίσταται ο Κουμούτσης Αριστείδης.

Επί αυτών των δύο θεμάτων που δημιουργούν εύλογη απορία για τα στραβά μάτια που κάνει η αρμόδια υπηρεσία θα επανέλθουμε.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε στο edolio5 το πρωτόκολο κατεδάφισης που εξέδωσε η ίδια υπηρεσία για κτίσματα κατασκευών και έργων σε χώρους αιγιαλού - παραλίας και θάλασσας του δήμου Αλίμου. 

Είναι ο χώρος που πήγε ο Μητσοτάκης και εξήγγειλε πως θα ομορφύνει η παραλία με έναν ποδηλατόδρομο.

Η διαφορά είναι ότι την εξαγγελία την έκανε ευρισκόμενος ανάμεσα στον δήμαρχο Κονδύλη και τον περιφερειάρχη Χαρδαλιά που θα έπρεπε να του πουν για τις παρανομίες που βγάζουν μάτι στον χώρο που βρισκόταν.

Το έγγραφο έχει αρ. πρωτ. 73/20/5/2024 και αρ. φακ. 614 και υπογράφεται από τον προϊστάμενο της υπηρεσίας. Επρόκειτο για την καταγραφή 21 παράνομων κατασκευών με τσιμέντο που βγάζουν... μάτι και έχουν «νονό» τον ίδιο τον δήμο Αλίμου και προφανώς την έγκριση της δημοτικής αρχής.

Σύμφωνα με το έγγραφο που έχει δημοσιευτεί ήδη στην Διαύγεια ορίζει ότι εντός 30 ημερών θα πρέπει οι κατασκευές αυτές να γκρεμιστούν, διαφορετικά αυτό θα το πράξει η ΚΕΔ και ο καταλογισμός εξόδων θα γίνει στον δήμο Αλίμου.

Επειδή παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό τον δήμαρχο της πόλης σε ρόλο σερίφη να καταγγέλει αυθαίρετες κατασκευές, σε επιλεγμένα καταστήματα, η απορία είναι απλή.






Γιατί δεν τον ενοχλούν τα άλλα καταστήματα που έχουν τόνους τσιμέντο αυθαίρετων κατασκευών και τον ενοχλεί μόνο ένα και συγκεκριμένο, όταν παλαιότερα αυτό ήταν το στέκι του και μεθόδευε την ανταρσία που έκανε κατά του δημάρχου Ορφανού όπου ο ίδιο ήταν αντιδήμαρχος και έχτιζε συμμαχίες;

Είναι αυτονόητο ότι το ρεπορτάζ δεν είναι υπερ του συμψηφισμού αυθαίρετων κατασκευών από καταστήματα ή από ιδιώτες και για αυτό άλλωστε με ανεπάλληλα ρεπορτάζ τα έχουμε αναδείξει αλλά είναι οξύμορο και παράλογο στο σπίτι του κρεμασμένου να μιλάνε για σκοινί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 οι επιχειρηματίες των αυθαίρετων καταστημάτων ισχυρίζονται ότι έχουν πλάτες έναν παράγοντα της αυλής του Μαξίμου και δεν τους κουνάει κανείς. Δυστυχώς το αποτέλεσμα μέχρι σήμερα τους επιβεβαιώνει και αν αληθεύει το όνομα που μαθαίνουμε ότι είναι η άκρη τους μάλλον έχουν ισχυρές πλάτες. 

Όλα στην ώρα τους με ονόματα και διευθύνσεις!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !