Σάββατο, Ιουλίου 27, 2024

Το διαμέρισμα στα λαϊκά Πετράλωνα που βλέπεις από τα παράθυρα το τρένο με τις βαλίτσες! Το μαύρο χρήμα που δόθηκε σε θυληκό «κουτσό άλογο» που ήθελε να γίνει αρχηγός σε κόμμα. Tα 800.000€ που πήρε από στοιχηματζή. H Μαρία και η Έλενα που τα μετέφεραν στο πορτ - μπαγκαζ μέσα στην νύχτα σε δικηγόρο.


Του ειδικού συνεργάτη 

Κουβέντα στην κουβέντα με γνώστη του μαύρου χρήματος που μοιράζονται σε πολιτικούς έφτασε και η ώρα για το πόσα πήρε και από ποιον η νεαρά που πρωταγωνίστησε σε κυβέρνηση και σήμερα προσπαθεί να επιβιώσει πολιτικά. 

Σε ένα διαμέρισμα στα Πετράλωνα, κόντα στις γραμμές του τρένου, στον 3ο όροφο όπου μένει στέλεχος στοιχηματικής εταιρείας, μετρήθηκαν δεσμίδα - δεσμίδα 800.000 ευρώ! 

Η Μαρία - το στέλεχος του... στοιχηματζή -  μαζί με την φίλη της Έλενα, τα έβαλαν στο πορτ μπαγκαζ και τα πήγαν στο σπίτι της φιλόδοξης πολιτικού, εκεί τα παρέλαβε ένας άλλος δικηγόρος - έμπιστος της νεαράς φιλόδοξης - και ύστερα κρατώντας βέβαια ένα μικρό μερίδιο, γύρω στις 30.000 ευρώ το επόμενο πρωί τα πήγε στον προορισμό τους όπου ήταν ένα γραφείο.  

Οι εκλογές έγιναν, αλλα το μαγαζι πάτωσε. Όπως καταλαβαίνεται και χρήματα πήρε και προβολή είχε οπότε το αποτέλεσμα ήταν ανεξήγητο οπότε για να μην επιστρέψει τα λεφτά απόφασισε να κάνει την πρόεδρο κάνοντας ένα κομματίδιο. 

Η φιλική μου συμβουλή προς τον μεγάλο έχω να ομολογήσω ιδιοκτήτη στοιχηματικής εταιρείας είναι ότι καλό θα ήταν να κάνει την έρευνα του και να μην επενδύει σε... «κουτσά άλογα»! Εδώ που τα λέμε βέβαια είανι φίλος και με το πρωθυπουργικό περιβάλλον και κατα συνέπεια τα πολλά τα έχει βαλεί σε καλό χρώμα στο τραπεζί της ρουλέτας.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !