Όταν ο Κονδύλης λέει για καταπατητές της παραλίας και «νονούς της νύχτας»... εννοεί μόνο έναν! Ο «αόματος» τοπάρχης Αλίμου που δεν ξέρει (;) για τους τόνους τσιμέντου και τις αυθαίρετες κατασκευές στα μαγαζιά «Ακτή του Ήλιου», «Ελλάδος Εικόνες» και «Rubirosa» αλλά μόνο για τις 2 ξαπλώστρες και τις 7 καρέκλες που έχει παραπάνω ένα ανταγωνιστικό καταστήμα στα τρία προηγούμενα.


edolio5 team

Δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει και ο πιο αδαής το παιχνίδι που παίζεται στην παραλία και την αιτία που κραυγάζει ο δήμαρχος Αλίμου για τα δήθεν συμφέροντα που λυμαίνονται την περιοχή. 

Όταν λέμε συμφέροντα όμως ενοούμαι την ρήση του Μητρόπουλου που έλεγε «το Αιγάλεω να κερδάει και οι άλλοι να παν να γαμ....», κάπως έτσι μας τα λέει και ο κυρ Ανδρέας! 

Ο πόλεμος που έχει ξεκινήσει με εμμονή και αυτονοήτως τον έχει εκθέσει για την μονομέρια που επιδεικνύει, αφορά μόνο ένα κατάστημα και όχι αυτά που βρίσκονται μεσοτοιχία με αυτό και έχουν φυσικά τόνους τσιμέντου και αυθαίρετων κατασκευών που δεν έχει το πρώτο. Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα! 

Φωνάζουμε τις κάμερες, παίρνουμε ύφους Δον Κιχώτη, κρατάμε και το κομπρεσσέρ και πουλάμε στον λαό αντίσταση και... αίμα. 

Το edolio5 μακριά πάντα, από κάθε λογής συμφέροντα δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια σε αυτό που φωνάζει από μακριά και το ψυθιρίζουν όλοι. 

Τα ρεπορτάζ που έχουμε κάνει για τις αυθαιρεσίες της παραλίας, τις καταγγελίες με επώνυμο διεύθυνση και τηλέφωνο πολιτών στην ΚΕΔ, τα στραβά μάτια της δημοτικής αρχής Αλίμου σε «φίλους» και τον πόλεμο σε εχθρούς είναι εύκολα προσβάσιμα να τα διαβάσει ο καθένας και να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Ο Καλογήρου το είχε πει στον Νίκο Κούρκουλο με 8 λέξεις: «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη... πρέπει να χτυπηθούμε»!

Σχετικά ρεπορτάζ

Τα πως και τα γιατί! Οι «μισές» αλήθειες του Δήμου Αλίμου για την «μισή» παραλία και οι νομικές απαντήσεις του ομίλου εστίασης Σταθοκωστόπουλου που γίνονται δεκτές από την δικαιοσύνη. Τα παράνομα πρόστιμα που ακυρώθηκαν και οι εχθροί που «ονειρεύεται» ο Κονδύλης όταν δεν του κάνουν τα «χατίρια». Η απόφαση της αποκεντρωμένης διοίκησης Αττικής που δικαιώνει τον επιχειρηματία.

Η Γ.Γ. Δημόσιας Περιουσίας Νάγια Κόλλια σφράγισε το παράνομο Beach Bar Santa Marina στη Ρόδο αλλά για την «Ακτή του Ήλιου» στην Αθήνα ούτε κουβέντα. Όταν η κρατική εξουσία κάνει ότι δεν βλέπει... μέχρι παρεξηγήσεως.

Η τυφλή ΚΕΔ και τα όργια αυθαιρεσιών! Οι παράνομες κατασκευές στην παραλία των καταστημάτων «Ακτή του Ήλιου», «Ελλάδος Εικόνες» και «Rubirosa». Η καταγγελία που «θάφτηκε» και ο δήμαρχος Κονδύλης που δεν «βλέπει» και δεν «ξέρει» τίποτα. Οι εξαγγελίες της εισαγγελίας που χάθηκαν στην άμμο της διαπλοκής και των συμφερόντων.

Ο «επαναστάτης» δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης και τα καραγκιοζιλίκια με ένα πούλμαν πάνω στο γκαζόν! Η γελοία διαμαρτυρία της πλάκας για να καταγγείλει τα «συμφέροντα» της παραλίας και η σιωπή του για τους τόνους τσιμέντου και τις αυθαίρετες σιδερένιες κατασκευές στην «Ακτή του Ήλιου».

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !