Κυριακή, Ιουλίου 28, 2024

Ο γιος υπουργού και τα χρεή στα «φρουτάκια»! Ο Τοκογλύφος που τον απειλεί για τις 80.000 ευρώ που πήρε δανεικά και η «εξωδικαστική» λύση με «φουσκωτούς» που έβαλε ο ευτραφής μπαμπάς που εκλέγεται στην Αττική.


Του ειδικού συνεργάτη 

Η παροιμία λέει ότι οι αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα αλλά στην προκειμένη περίπτωση συνέβη το ανάποδο. 

Ο εθισμός του νεαρού στον τζόγο είναι γνωστό σε όσους τον γνωρίζουν καλά. Από την εποχή του κολεγίου μέχρι σήμερα που εργάζεται σε μια μεγάλη ιδιωτική εταιρεία που έχει συχνά - πυνκά προμήθειες του δημοσίου.

Μαθαίνω ότι τον τελευταίο καιρό ο νεαρός ήταν πιεσμένος εξαιτίας απειλών που δεχόταν στο κινητό του τηλέφωνο από γνωστό τοκογλύφο των Αθηνών ο οποίος λίγα - λίγα στο όνομα της φερεγγυότητας του πατρός του είχε δώσει 35.000 ευρώ. Μαζί με τους τόκους όμως το μπαξίσι έφτασε τις 80.000 ευρώ.

Τελικά ο νεαρός δεν άντεξε να κοιτάει πίσω του συνέχεια και το εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα του! 

Αυτός αντί να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει τις αμαρτίες του τέκνου του έστω με έναν διακανονισμό, έβαλε μπράβους που τους σύστησε επιχειρηματίας νυχτερινού κέντρου των Βορείων Προαστίων για να καθαρίσουν την δουλειά.

Έλα όμως που ο τοκογλύφος αυτούς τους μπράβους τους είχε στην δούλεψη του επί χρόνια... 

Τελικά όπως μαθαίνω μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα ως προς το χρέος και ο μπαμπάς δεν ξέρει τι να κάνει αφού δεν θέλει να μαθευτεί πως ο γιός του είναι εθσιμένος στα τυχερά παιχνίδια.


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !