Δευτέρα, Ιουλίου 15, 2024

Η τυφλή ΚΕΔ και τα όργια αυθαιρεσιών! Οι παράνομες κατασκευές στην παραλία των καταστημάτων «Ακτή του Ήλιου», «Ελλάδος Εικόνες» και «Rubirosa». Η καταγγελία που «θάφτηκε» και ο δήμαρχος Κονδύλης που δεν «βλέπει» και δεν «ξέρει» τίποτα. Οι εξαγγελίες της εισαγγελίας που χάθηκαν στην άμμο της διαπλοκής και των συμφερόντων.


Του ειδικού συνεργάτη

Εμείς στο edolio5 θα επιμένουμε στο ρεπορτάζ και προφανώς κάποιοι άλλοι θα επιμένουν να εκτίθονται μέχρι φυσικά να βρεθούν εν όποιον της δικαιοσύνης για τα στραβά μάτια που κάνουν στις κατασκευαστικές αυθαιρεσίες που οργιάζουν στον παραλιακό μέτωπο που κατά κύριο λόγο βρίσκεται υπό την ευθύνη - συμπτωματικά - του δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη. 

Για τους τόνους μπετόν και απίστευτων ξύλινων πακτωμένων κατασκευών εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων που έχει αναπτύξει η Ακτή του Ήλιου σας έχουμε ενημερώσει ήδη με σχετικό ρεπορτάζ. Μέχρι σήμερα η ΚΕΔ Πειραιά όχι μόνο σφυρίζει αδιάφορα αλλα εκτείθεται σε βαθμό κακουργήματος για την ανοχή της απέναντι σε αυτό το φαινόμενο. Φυσικά ο καθένας και η κάθε μια βγάζει τα συμπεράσματα της για το τι μπορεί να είναι πιο ισχυρό για μια υπηρεσία από το να κάνει το καθήκον της.

Το ίδιο όμως εκτεθειμένη είναι και η εισαγγελία πρωτοδικών Αθήνας, που έχει ενημερωθεί αρμοδίως όπως μαθαίνουμε! Αλλά και αυτή ποιεί τη νήσσα. 

Με αφρομή το ρεπορτάζ για την Ακτή του Ήλιου αναγνώστες του edolio5 μας έστειλαν φωτογραφίες και για 2 ακόμη παραλιακά καταστήματα που έχουν κοινό παρανομαστή πολεοδομικών αυθαιρεσιών. Πρόκειται για το κατάστημα «Ελλάδος Εικόνες» και το «Rubirosa» που ανήκουν στον ίδιο κύκλο οικονομικών συμφερόντων.

Για την έκταση της παραλίας που έχουν νοικιάσει τα 2 αυτά καταστήματα έχουν συνάψει συμφωνητικό με τον δήμο Αλίμου. 

Μας λένε πολλά και διάφορα (προς το παρόν αυτό αφορά άλλο ρεπορτάζ) ότι οι εκτάσεις αυτές έχουν ενοικιαστεί κυριολεκτικά για ένα κομμάτι ψωμί. Ο ιδιοκτήτης και των 2 καταστημάτων διαφημίζει τις κολλητές του σχέσεις με τον δήμαρχο της πόλης Ανδρέα Κονδύλη που ξημεροβραδιάζεται μέρα - νύχτα στα κανάλια ως πολέμιος της «νύχτας» στην παραλία. Μάλλον όλα αυτά δεν έχουν υπό-πέσει στην αντίληψη του.  

Μιλώντας με υπαλλήλους του δήμου διασταυρώσαμε ότι ο άνθρωπος που φέρεται ως κουμανταδόρος των 2 μαγαζιών Χάρης Παπαδόπουλος μπαινοβγαίνει στον δήμο Αλίμου και στο γραφείο Δημάρχου με άνεση 1000 καρδιναλίων.

Μπορεί να είναι ψηφοφόρος του δημάρχου και να περνάει καθημερινά και να του λέει καλήμερα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει καταγγελθεί με επίσημο έγγραφο στην κτηματική υπηρεσία Πειραιά πριν λίγες μέρες το όργιο των πολεοδομικών αυθαιρεσιών και των 3 καταστημάτων που προαναφέραμε στο ρεπορτάζ. Η καταγγελία είναι στην διάθεση του edolio5 και έχει λάβει αρ' πρ. 82327/09-07-2024.

Τηλεφωνήσαμε το πρωί της Δευτέρας 15 Ιουλίου στην ΚΕΔ προκειμένου να μάθουμε την τύχη αυτή της καταγγελίας και η αρμόδια υπάλληλος μας ενημέρωσε ότι η καταγγελία αυτή δεν υπάρχει.

«Καταγγελία με τέτοιον αρ. πρωτ. δεν έχει η υπηρεσία μας»! 

Είναι αντιληπτό πως κάποιοι έχουν αποφασίσει να φέρουν συνήθειες και πρακτικές της Μυκόνου και στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής με την ανοχή φυσικά υπαλλήλων που είναι αρμόδιοι για να πράξουν το καθήκον τους αλλά το ξεχνάνε για λόγους που οι ίδιοι γνωρίζουν.

Εντύπωση πάντως προκαλεί και η στάση σε όλα αυτά της Γενικής Γραμματέας δημόσιας περιουσίας που εποπτεύει την ΚΕΔ 

Πρόκειται για την Νάγια Κόλλια. Μας κάνει εντύπωση που είδε (και ορθά) τις παρανομίες στην Ρόδο αφού ξεσηκώθηκε το σύμπαν αλλά λίγα χιλιόμετρα μακριά από το γραφείο της δεν βλέπει τις παρανομίες της «Ακτή του Ήλιου» και τους τόνους τσιμέντο που έχει δημιουργήσει μια μικρή πόλη πάνω στην Άμμο όπως φυσικά και τα παραλιακά μαγαζία Ελλάδος Εικόνες και Rubirosa. Μέχρι πότε θα εκτείθεται και η ίδια;

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε αφορούν τα καταστήματα που προαναφέραμε.






ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !