Η κασέτα του μακαρίτη Στηβ Κακέτση και η ομόφωνη αθώωση Αλέξη Κούγια και Γιάννη Κουρτάκη! Η δίκη στο πενταμελές εφετείο Πειραιά, η μήνυση και η ψευδής κατηγορία για υποκλοπή ιδιωτικής συνομιλίας που έκανε (!) όμως ο ίδιος ο καταγγέλων αποθανών επιχειρηματίας.


edolio5 team

Απηλλάγησαν ομόφωνα χθες Πέμπτη 27/8 από το Πενταμελές Εφετείο Πειραιά ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας και ο εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης για την υπόθεση της υποκλοπής ιδιωτικής συνομιλίας του ποινικολόγου με τον αποθανόντα επιχειρηματία Στηβ Κακέτση.
Η υπόθεση εκδικάστηκε μετά από μήνυση του Κακέτση, ότι έγινε εν αγνοία του καταγραφή της συνομιλίας του με τον γνωστό ποινικολόγο αλλά όπως αποδείχθηκε στην ακροαματική διαδικασία την συνομιλία την είχε καταγράψει ο ίδιος ο Κακέτσης.

Αφορμή αποτέλεσε στικάκι με το καταγεγραμμένο ηχητικό της ιδιωτικής συνομιλίας του Στηβ Κακέτση με τον Αλέξη Κούγια που προσκόμισε τον Σεπτέμβριο του 2017 ο εκδότης Γ. Κουρτάκης στον τότε Εισαγγελέα Εφετών Πειραιά και μετέπειτα αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Παναγιώτη Μπρακουμάτσο που διενεργούσε προκαταρκτική εξέταση μετά από μηνυτήρια αναφορά του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, καταγγέλλοντας σκευωρία με τη συμμετοχή του πρώην υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, του λιμενικού Παναγιώτη Χριστοφορίδη και της τότε προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά Ειρήνης Τζίβα, προκειμένου να ενοχοποιηθεί στην υπόθεση μεταφοράς των 2,1 τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1».

Τότε ο κ. Μπρακουμάτσος είχε καλέσει τον Στηβ Κακέτση ο οποίος ανέφερε ότι η συνομιλία του με τον Αλ. Κούγια ήταν προϊόν υποκλοπής.

Όπως αποδείχθηκε όμως η συνομιλία είχε ηχογραφηθεί από τον ίδιο τον Στηβ Κακέτση για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί μέχρι σήμερα αφού ο ίδιος δεν βρίσκεται πλέον στην ζωή.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !