Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2024

Το ροζ τροχαίο ατύχημα της ιδιαιτέρας λόγο ιδιαίτερων στιγμών! Το δεξί χέρι πασίγνωστης θυγατέρας πολιτικού πρώτης γραμμής και τα κατεβασμένα παντελόνια που είδε η τροχαία. Το περιστατικό που έθαψαν από το βιβλίο συμβάντων με εντολή Μαξίμου.


Του ειδικού συνεργάτη

Δεν είναι κακό να ερωτεύονται τα νέα παιδιά. Το κακό είναι να υπάρχουν νυχτερινές παρεμβάσεις για ότι συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης Ιουνίου στην Λεωφόρο Λαυρίου.

Ας έρθουμε στα γεγονότα. Γιος π. αστυνομικού, που ο πατέρας του είχε διατελέσει στην φρουρά γαλάζιου υπουργού, οδηγούσε το αυτοκίνητο του πλησίον της Λεωφόρου Λαυρίου δίπλα στο εκθεσιακό κέντρο MEC. Δίπλα του ήταν η ιδιαιτέρα γραμματέας μιας πασίγνωστης θυγατέρας, κόρη με απλά λόγια, επίσης πασίγνωστης πολιτικού. Ας πάμε τώρα σε αυτά που περιγράφει αστυνομικός που έφτασε αμέσως μόλις έγινε το τροχαίο αφού το αμάξι έφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε μια κολόνα χωρίς ευτυχώς θύματα.

Ο οδηγός δεν φορούσε παντελόνι και η καυτή γραμματέας... τον εξυπηρετούσε ποικιλόμορφα. Μπροστά στο θέαμα αυτό και οι 2 ζήτησαν να μην καταγραφεί το περιστατικό στο βιβλίο συμβάντων και να μην δοθεί έκταση. Εκείνη παντρεμένη και αυτός στα σχέδια του διαζυγίου. Τα τηλεφώνα μέσα στην νύχτα άναψαν για να ξεχάσει η ΕΛΑΣ ότι είδε. Μην ζητάτε λεπτομέρειες. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !