Από τύχη δεν λαμπάδιασε το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου Ιωάννας Κλάπα! Καταδρομική επιχείρηση 10 ατόμων που πέταξαν μολότοφ. Με βαριά εγκαύματα ο αστυνομικός φρουρός που ήταν στο περιπολικό που πυρπολήθηκε.


edolio5 team

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα η ηγεσία της αστυνομίας θα είχε παραιτηθεί! 

Νέες πληροφορίες βγήκαν στη δημοσιότητα αναφορικά με την επίθεση στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου κα. Ιωάννας Κλάπα – Χριστοδουλέα, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην περιοχή Παπάγου που από τύχη δεν λαμπάδιασε μέσα στην νύχτα.

Τουλάχιστον 5 άτομα ήταν αυτά που πλησίασαν πεζοί και ανενόχλητοι το σπίτι της Προέδρου και στη συνέχεια καλύφθηκαν από διερχόμενο όχημα όπου και εν τέλει έριξαν τις μολότοφ έξω από το σπίτι.

Το βασικό ερώτημα που προκύπτει από την υπόθεση είναι το γιατί δεν υπήρχε κουβούκλιο που να φρουρεί το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως είχε κριθεί από τους ίδιους τους αστυνομικούς ότι δεν θα έπρεπε να τοποθετηθεί, ώστε να μην αποτελεί στόχο.

Όποιον όμως και αν ρωτούσες στην γειτονιά ήξερε ότι εκεί μένει η πρόεδρος του Αρείου Πάγου.

Από την επίθεση με μολότοφ τραυματίστηκε ένας αστυνομικός που μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται με τραύματα στο πρόσωπο και στο χέρι.

Συγκεκριμένα φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού, ενώ ακόμα δεν είναι σε θέση να δώσει λεπτομερή κατάθεση στους συναδέλφους του για το περιστατικό.

Ωστόσο, σε μία πρώτη συνομιλία που είχε με τους συναδέλφους του μετά την επίθεση ανέφερε ότι είδε ένα αυτοκίνητο να περνάει και μετά δέχτηκε την επίθεση ενώ παράλληλα άκουσε και φωνές.

Η μολότοφ έπεσε πάνω στο περιπολικό που βρίσκεται έξω από το σπίτι της προέδρου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός βρισκόταν μέσα στο περιπολικό.

Ο αστυνομικός κατάφερε να βγει έγκαιρα από το περιπολικό που έπιασε φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με 8 πυροσβέστες και 2 οχήματα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !