Προφυλακίστηκε ο επιχειρηματίας Κώστας Κατσιώτης! Το εστιατόριο Su Casa στην Γλυφάδα και η χορηγία στον Πανιώνιο από το «μέτρ» των αναβολικών για εξαιρετικές επιδόσεις. Ο συνέταιρος Γιώργος Πολυδώρου που βλέπει να έρχεται η καταστροφή της επιχείρησης χωρίς ο ίδιος να έχει καμία σχέση.


Του ειδικού συνεργάτη 

Ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια των νοτίων προαστίων, το su casa, βρίσκεται στη δίνη ενός σκανδάλου μεγατόνων.
Όπως μαθαίνω από αστυνομικές πηγές, στο τεράστιο κύκλωμα παρασκευής αναβολικών και άλλων φαρμακευτικών σκευασμάτων που εξάρθρωσε η Αστυνομία εμπλέκεται και ο Κώστας Κατσιώτης o οποίος έχει άμεση σχέση με το διάσημο εστιατόριο που το είχε μαζί με τον Γιώργο Πολυδώρου - χωρίς ο δεύτερος να εμπλέκεται στην δικογραφία - από το οποίο έχουν περάσει επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και χιλιάδες πελάτες από το 2015 που λειτουργεί.

Ο εμπλεκόμενος επιχειρηματίας προφυλακίστηκε.

Το εστιατόριο μάλιστα ήταν και χορηγός της ΚΑΕ Πανιώνιος, γεγονός που γεννά πολλά ερωτηματικά χωρίς φυσικά μέχρι τώρα να έχει αποδειχθεί κάτι. Χορηγός με αναβολικά και ομάδα ; 

Το κύκλωμα φέρεται να έχει αποκομίσει κέρδη άνω των 2,5 εκατ. ευρώ ενώ έχουν βρεθεί περισσότερα από 380 χιλιάδες παράνομα φάρμακα.

Κάποιες πληροφορίες που έχω αναφέρουν ότι το πασίγνωστο εστιατόριο λειτουργούσε και ως «βιτρίνα» του κυκλώματος και συναντούσε εκεί πελάτες του.

Τώρα αν «μαγείρευε» αναβολικά κι όχι εκλεκτά εδέσματα, αυτό θα το διαπιστώσει η έρευνα που είναι σε εξέλιξη, όμως, φαίνεται να υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία. Να σημειώσουμε ότι συνέταιρος στο μαγαζί ήταν ο Γιώργος Πολυδώρου γνωστός αρχιτέκτονας, με εμπειρία στο στήσιμο εστιατορίων, που έφτιαξε στην πλατεία Νυμφών το «δικό του σπίτι», δημιουργώντας στον κήπο μιας γλυφαδιώτικης μονοκατοικίας της δεκαετίας του ’50. 

Τώρα πλέον όλα είναι στον αέρα αφού ο ίδιος βλέπει να έρχεται η καταστροφή.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !