Οι Μυτιλιναίος και Βαρδινογιάννης «σπρώχνουν» την Λατινοπούλου μέχρι εσχάτων! Τα τηλεφωνήματα σε όλα τα ΜΜΕ που μπουκώνουν με διαφημίσεις από τους 2 ομίλους για να βαρεθεί ο κόσμος να την βλέπει στις οθόνες πρωί - μεσημέρι - βράδυ. Το νέο θηλυκό «πουλέν» της ολιγαρχίας που το έχουν «αρραβωνιάσει» ήδη με τον Μητσοτάκη.


Του ειδικού συνεργάτη

Αυτή η ριμάδα η Αθήνα, που αν εξαιρέσεις τις ταβέρνες στην παραλία και τα σουαρέ της διαπλοκής δεν έχει τίποτα άλλο να προσφέρει. Είναι μικρή και στρουμπουλή και όλα μαθαίνονται. Όσοι προσπαθούν να εξηγήσουν πως ένα κόμμα που πήρε 0,43% και περίπου 22.000 ψήφους από όλη την Ελλάδα στις πρόσφατες Εθνικές εκλογές με αρχηγό την Λατινοπούλου που δεν έχει διατελέσει ούτε δημοτική σύμβουλος επαρχιακού δήμου, εμφανίζεται από το πρωί μέχρι το βράδυ σε όλα τα συστημικά κανάλια. Ρωτήσαμε και μάθαμε ότι η νεαρή και όμορφη Θεσσαλονικιά έχει την εύνοια (με ότι άλλο σημαίνει αυτό) των ολιγαρχών Ευάγγελου Μυτιλιναίου και του νεαρού Βαρδινογιάννη που έχει αναλάβει τα ινία του ομίλου. Τα γιατί και τα πως μην τα ρωτάτε αφού είναι εύκολος εννοούμενα. Η διαφημιστική δύναμη των 2 αυτών Ολιγαρχών είναι τέτοια που δύσκολα κάποιος μπορεί να τους αρνηθεί να προβάλουν στο μέσο που έχουν την ευνοούμενη τους. Μάθαμε ότι ο Βαρδινογιάννης την έχει πάρει στην πλάτη του ως ρουσφέτι του κύριου Ευάγγελου.

Ο καθένας φυσικά κάνει τις επιλογές του προκειμένου να εξυπηρετήσει το πρωθυπουργικό περιβάλλον που αφού είδε ότι το μεν ανθυποκομματίδιο των Σπαρτιατών έβγαλε τα μάτια του μόνο του, το δε άλλο η Νίκη δεν τραβάει άλλο και οδηγείται σε καθημερινή γραφικοποίηση με τα πεπραγμένα του. Έπρεπε να χτίσει κάτι άλλο  

Το αντίπαλο δέος της αυλής Μητσοτάκη που είναι ο Κ. Βελόπουλος πρέπει σώνει και καλά να βρεθεί ένας ψαλιδωτής των φτερών του. Προς το παρόν βρήκαν την νέα Ζήνα που την έντυσαν αμαζόνα οι δημοσκόποι και της δίνουν ποσοστά ανάσας μπας και τσιμπήσει κανένας αφελής και ακολουθήσει το πληρωμένο ταξί με οπαδούς που οδηγεί η ίδια. Αν κάποιος την ακούσει όμως χωρίς να ξέρει ότι παριστάνει την πρόεδρο κόμματος θα νομίζει ότι είναι υποψήφια για παίκτρια σε σόου του Κοκλώνη ή στην καλύτερη περίπτωση να λάβει μέρος σε κρητική επιτροπή ενός παιχνιδιού.  

Η πλάκα θα είναι αν ξεχαστεί κανένας δημοσιογράφος και την ρωτήσει στις δεκάδες συνεντεύξεις που δίνει ποια είναι η γνώμη της για την ολιγαρχία! Το δε μοιραίο και τραγικό λάθος θα είναι, που θα πέσουν και τα στούντιο, αν την ρωτήσει για Βαρδινογιάννη και Μυτιλιναίο.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !