«Τρίβει τα χέρια» του ο ελεγχόμενος για κακουργήματα, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και εγκληματική οργάνωση Νίκος Κοκλώνης με την καταστροφή του Ιβάν! Η δέσμευση της περιουσίας του Σαββίδη και η επίσπευση της συμφωνίας για πώληση του OPEN στον τηλεοπτικό παραγωγό με εντολή Μητσοτάκη.


edolio5 team

Έντονη ανησυχία προκαλούν στο προσωπικό του Open και των άλλων ΜΜΕ του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα οι δραματικές εξελίξεις με την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του Ρωσοπόντιου επιχειρηματία και της συζύγου του, από τις αρχές της Ουκρανίας, με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου κατά της Διαφθοράς. 

Οι εξελίξεις είναι προφανές μπορεί να προκαλέσουν άμεσα domino effect στις ελληνικές επιχειρήσεις του Ιβάν Σαββίδη και να επισπεύσουν τη διαδικασία μεταβίβασης του μηντιακού τους βραχίονα (Ραδιοτηλεοπτική – Dimera) στον ελεγχόμενο για κακουργήματα Νίκο Κοκλώνη νωρίτερα από την ημερομηνία της συμφωνίας όπως έχει αποκαλύψει το edolio5 που ξεκίνησε ουσιαστικά τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν στο πλαίσιο συμφωνίας μεταξύ της εταιρείας Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε. που διαχειρίζεται το Open Beyond και της Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, αναφορικά με την παραγωγή και διαφημιστική εκμετάλλευση του ψυχαγωγικού και infotainment προγράμματος, αναφέρεται ότι ο Κοκλώνης έχει option να αγοράσει το 50% συν μια μετοχή τουλάχιστον ως προτιμησιακός αγοραστής, βασική προϋπόθεση βέβαια είναι ο Κοκλώνης να καθαρίσει από την περιπέτεια που έχει ύστερα από το πόρισμα φωτιά της αρχής καταπολέμησης μαύρου χρήματος. Μαθαίνουμε πάντως ότι ο ίδιος τρίβει τα χέρια του γιατί από την μία πλευρά ισχυρίζεται ότι την ελεγκτική εκκρεμότητα θα του την καθαρίσει η κυβέρνηση και από την άλλη το τίμημα εξαγοράς θα είναι μικρότερο λόγο των πιέσεων που δέχεται ο Σαββίδης.

Στην περίπτωση αυτή, ο Νίκος Κοκλώνης θα έχει λόγο στο σύνολο του τηλεοπτικού σταθμού (και στην ενημέρωση) και όχι μόνο στο ψυχαγωγικό μέρος του προγράμματος.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !