Ο γόης - γόνος πάμπλουτης οικογένειας ιδιοκτητών σούπερ μάρκετ και το μοντέλο που ζουν τον έρωτα τους και σχεδιάζουν τον γάμο τους! Το ξενοδοχείο στον Πόρο, η τραγουδίστρια Στέλλα Καλλή, ο άτυχος προηγούμενος γάμος που είχε «καρπό» 3 παιδιά και ο «προβληματισμός» της δυναστείας στην προβολή της σχέσης.


edolio5 team

Όταν ενώνονται τα λεφτά με την ομορφιά τότε αξίζει ένα μικρό ρεπορτάζ με ονόματα και διευθύνσεις! 
Το μοντέλο - παρουσιάστρια περιμένει με ανυπομονησία το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον γοητευτικό επιχειρηματία, γόνο πάμπλουτης οικογένειας ιδιοκτητών σούπερ μάρκετ.

Η Ευαγγελία Αραβανή, μετά την παρουσίαση του πρώτου My Style Rocks απέχει από την τηλεόραση, ενώ βρίσκεται συχνά στον Πόρο, εκεί όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο σύντροφός της, Σπύρος Λάζαρης.

Στο παρελθόν η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο είχε κάνει κοινή εμφάνιση με την ηθοποιό, Δανάη Παππά, αφού ο σύντροφός της, με τον σύντροφο της ηθοποιού είναι ξαδέλφια.


Ο σύντροφος της Ευαγγελίας Αραβανή, Σπύρος Λάζαρης είναι μέλος μιας από τις ισχυρότερες επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας, της οικογένειας Σκλαβενίτη.

Ο ιδρυτής της δυναστείας, Σπύρος Σκλαβενίτης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2006, ήταν παππούς του, καθώς ο Σπύρος είναι παιδί της κόρης του σπουδαίου επιχειρηματία Μαρίας Σκλαβενίτη.

Μπορεί ο ίδιος να μην διαφημίζει αυτή τη συγγένεια, όμως είναι γνωστή στους επιχειρηματικούς και κοσμικούς κύκλους.

Ο Σπύρος Λάζαρης είναι ιδιοκτήτης ενός υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στον Πόρο γι’αυτό και πολύ συχνά ταξιδεύει εκεί η Ευαγγελία Αραβανή. Ο Σπύρος Λάζαρης είναι επίσης πατέρας τριών παιδιών από την πρώην σύζυγό του με την οποία υπήρξαν χρόνια ζευγάρι. Ο γάμος του δεν κατάφερε ωστόσο να κρατήσει.

Να σημειωθεί ότι ο επιχειρηματίας το 2015 διατηρούσε σχέση με την Κύπρια τραγουδίστρια, Στέλλα Καλλή. Ωστόσο τότε κανένας από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει την φημολογούμενη σχέση τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 η οικογένεια Σκλαβενίτη, πάντως, το πρώτο διάστημα είχε θορυβηθεί με την εξέλιξη στην προσωπική ζωή του Σπύρου με μια τηλεπαρουσιάστρια και αυτό διότι ήξεραν ότι αναπόφευκτα ο Σπύρος Λάζαρης θα ερχόταν στο επίκεντρο κάτι που αποφεύγει η οικογένεια σαν τον διάβολο με το λιβάνι αφού δεν θέλει να προκαλεί την δημοσιότητα.

Το μέλλον θα δείξει αν είχαν δίκιο ή όχι!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !