Στο «πόδι» όλος ο δήμος Αλίμου και η δημοτική αρχή! Όταν ο πολιτιστικός σύλλογος του Τριφυλλείου Ιδρύματος Κυθήρων προτιμάει αντί για πνευματικό κέντρο να «σηκώσει» πολυκατοικίες με 48 διαμερίσματα. Το οικόπεδο φιλέτο που δόθηκε σε γνωστό κατασκευαστή και το κέρδος των 20.000.000 ευρώ.


edolio5 team

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους κατοίκους της περιοχής Κυθηρίων του Δήμου Αλίμου, η απόφαση του Τριφυλλείου Ιδρύματος Kυθήρων, να δώσει αντιπαροχή το οικόπεδο στο οποίο βρίσκεται το “κουφάρι” του Πνευματικού Κέντρου και στη θέση του να κατασκευαστεί συγκρότημα πολυκατοικιών. Ο πολιτιστικός σύλλογος διαθέτει τεράστια ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Ήδη έχουν προχωρήσει στη συλλογή 480 υπογραφών και την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα, θα συγκεντρωθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Αλίμου.

Στη συνάντηση θα παρευρίσκεται ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, οποίος θα κάνει επίσημη ενημέρωση για το σοβαρό αυτό θέμα. Στο σημείο (Λεωφόρος Κυθηρίων 75-79) πρόκειται να ανεγερθούν 4 πολυκατοικίες (48 διαμερίσματα συνολικά) με κέρδος για τον κατασκευαστή γνωστό στα Νότια Προάστια 20.000.000 ευρώ. Σε αυτήν την προοπτική αντιτίθεται σφόδρα η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της περιοχής, αλλά και η Δημοτική Αρχή που θα προσπαθήσει με πάσα τρόπο να μην πραγματοποιηθεί αυτή η «επένδυση» που δεν συνεισφέρει τίποτα στους πολιτιστικούς κανόνες ενός συλλόγου.

Δείτε το βίντεο

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !