2 Quiz! Τα 8 εκατ. ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς Ταξιάρχου της ΕΛΑΣ που προστατεύει την Greek Mafia, αδερφού υπουργού, των παιδιών τους και η ομοφυλόφιλη υπουργός που ζει τον έρωτας της με όμορφη «σχολάρχισσα».



Του ειδικού συνεργάτη

Από αύριο το πρωί το νου σας στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων! Το edolio5 σας έχει ενημερώσει για τις συλλήψεις που έρχονται και θα ταράξουν την Ελληνική κοινωνία σχετικά με την διαφθορά στην ΕΛΑΣ που δεν μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους. Να θυμίσουμε ότι την ίδια ώρα είναι σε εκκρεμότητα η δίκη για τον έλεγχο κακουργημάτων σε ομάδα αξιωματικών της ΕΛΑΣ εν ενεργεία και μη που μαζί με ιδιότητες αποτελούσαν την ομάδα Μάλαμα.

Η δίκη για τα πλημμελήματα που είχαν διαπράξει, προκειμένου να μην παραγραφούν εκδικάστηκε και αθωώθηκαν όλοι αφού η δικογραφία ήταν «γυμνή» και εξ αρχής όλοι γνώριζαν το αποτέλεσμα που θα είχε στην ακροαματική διαδικασία. Μαθαίνουμε ότι αυτό έγινε πάθημα και αυτή την φορά τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα για τους επίορκους που μαζί με στελέχη του οργανωμένου εγκλήματος της Greek Mafia οι συλλήψεις θα ξεπεράσουν τις 35.

 Ανάμεσα τους είναι και εμπλεκόμενος αδερφός υπουργού που καθάριζε  Για εμάς στο edolio5 είναι εύκολο να γράψουμε ονόματα διευθύνσεις και τηλέφωνα αφού τα γνωρίζουμε ένα προς ένα. 

Αυτό όμως δεν θα κάνει καλό στην εισαγγελική έρευνα που βρίσκεται στο πέρας της. Λίγο υπομονή και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων θα γεμίσουν ξανά.

 Αυτό που μπορούμε να σας πούμε και θα χρειαστεί λίγες ώρες μόνο για να μάθετε ονόματα είναι ο νέος μεγάλος έρωτας που ζει κορυφαία υπουργός της κυβέρνησης δίπλα στην ιδιοκτήτρια ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων. Μιλάμε για κανονικό ζευγάρι!

 Το νου σας στα πρωτοσέλιδα της Δευτέρας και σιγά - σιγά όλα παίρνουν τον δρόμο τους.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !