Ο «φουμαρισμένος» διαχειριστικός έλεγχος Χαρδαλιά στον Πατούλη! Τα ραντεβού του νέου Περιφερειάρχη με εργολάβους και προμηθευτές και τα ραβασάκια από τον Θανάση Νέζη του Μαξίμου για το ποιους θα πληρώσει και ποιους όχι. Οι 4 υπουργοί «προστάτες» του κυρ Γιώργη που έχουν διορίσει τις ερωμένες τους και έτρωγαν μαζί του «εργολάβους» και άνοιγαν δώρα.


Του Ειδικού συνεργάτη

Τις επόμενες μέρες θα ακούσετε για δήθεν διαχειριστικό έλεγχο που θα κάνει ο Νίκος Χαρδαλιάς πέριξ των έργων και ημερών του Γιώργου Πατούλη! Παραμύθια της Χαλιμάς.

Η αλήθεια είναι ότι μεταξύ Πατούλη – Μητσοτάκη υπάρχει ανακωχή στην έχθρα που είχαν και μάλιστα ο πρώην περιφερειάρχης είχε αποδεχτεί την εντολή του πρωθυπουργού να μην κατέβει ξανά υποψήφιος.

Μπορεί ο Πατούλης να ήταν λάτρης στα γλυκά «εργολάβος» και να τα έτρωγε 2 - 2 αλλά φρόντιζε στο τραπέζι να έχει και 4 - 5 υπουργούς για να τους κερνάει. Δεν είναι η ώρα για ονόματα και τους ανέβει το ζάχαρο.

Ο Χαρδαλιάς δεν πρόκειται να κάνει τίποτα απολύτως προκειμένου να ανακαλύψει το παραμικρό σκανδαλάκι του Πατούλη. Όλα στην περιφέρεια Αττικής συνεχίζουν «ρολόι» και κανένα πρόσωπο από θέση - κλειδί που τοποθετήθηκε με την προηγούμενη διοίκηση δεν πρόκειται να αλλάξει.

Ο Πατούλης ήταν αχόρταγος και για αυτό έφαγε το κεφάλι του αλλά οι φίλοι του και κολλητοί 4 - 5 υπουργοί που έχουν διορίσει τις ερωμένες τους στην περιφέρεια Αττικής εισηγούνται στον Μητσοτάκη να μην τον πειράξουν οι δικαστικές αρχές γιατί δεν συμφέρει ένα τέτοιο κλίμα ενόψει ευρωεκλογών.

 Η περιφέρεια Αττικής δεν είναι Δήμος Βύρωνα και με μια τρικλοποδιά από υπηρεσιακούς παράγοντες ο Χαρδαλιάς μπορεί να βρεθεί στην φυλακή χωρίς να το καταλάβει. Μαθαίνουμε ότι το μόνο που έχει κάνει ο νέος περιφερειάρχης είναι να σταματήσει τις πληρωμές σε προμηθευτές και εργολάβους και έχει ζητήσει να τους βλέπει προσωπικά έναν - έναν ο ίδιος. Την ίδια ώρα έχει μπροστά του το ραβασάκι από το Μέγαρο Μαξίμου που του έχει γράψει ο θαμώνας της αυλής Μητσοτάκη για το ποιους θα πληρώσει άμεσα, ποιους αργότερα και ποιους ποτέ. Ο συντάξας της εντολής λέγεται Θανάσης Νέζης.

Μαθαίνουμε ότι ο εργολάβος Χρυσοσπάθης που έφαγε ξύλο μέσα στο γραφείο του Πατούλη από τον εργολάβο Πρίτσα με αντικείμενο τις μίζες που έπρεπε να δώσουν έχει ζητήσει ραντεβού με τον Χαρδαλιά για να τον ενημερώσει σχετικά και με την μήνυση που έχει κατατεθεί για αυτό τον λόγο και ακόμα περιμένει στο ακουστικό του.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !