Με εντολή Κοκλώνη άρχισε «πόλεμος» Αλαφούζου - Φουρθιώτη! Το παρασκήνιο της αγοράς ενός ραδιοφωνικού σταθμού που θέλει να πάρει ο τηλεοπτικός παραγωγός που ελέγχεται για ξέπλυμα χρήματος, ακυρώνοντας την προηγούμενη πώληση. Οι 190.000 ευρώ που περιέργως διαφημίστηκαν ως 800.000 και το 1 εκατ. ευρώ που περιμένει «ζεστό» τον πρώην συνεργάτη του Βρυώνη και της Τζούλιας Αλεξανδράτου να βάλει στην τσέπη αν «καθαρίσει την μπουγάδα» με τον ΣΚΑΙ.


Του ειδικού συνεργάτη

«Από μικρό και από τρελό» βρίσκεις τον μπελά σου λέει ο λαός μας παραφράζοντας την γνωστή παροιμία! Ένα θρίλερ για γερά νεύρα  εξελίσσεται αυτές τις ημέρες ανάμεσα στον Αλαφούζο και στον Μένιο Φουρθιώτη που έγινε γνωστός από τις ποινικές του περιπέτειες που τον οδήγησαν στην φυλακή και τελικά αθωώθηκε.

Η διοίκηση του ΣΚΑΙ έχει χάσει τον ύπνο της με την ξαφνική απαίτηση του Μένιου Φουρθιώτη να πάρει πίσω το ραδιοφωνικό του «παιδί» Party 104 FM που πούλησε τον Μάρτιο του 2022 αλλά το μετάνιωσε γιατί αναγκάστηκε – λέει- να το πουλήσει αντί πινακίου φακής επειδή τότε βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 έχει συμφωνήσει να πουλήσει εκ νέου τον σταθμό στον Νίκο Κοκλώνη αντί ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Εν τω μεταξύ η εταιρεία του ΣΚΑΙ ειδήσεις ντοτ κομ μετονόμασε τον Party σε Happy, βρίσκεται προ νομικής απαίτησης αποποίησης της ιδιοκτησίας με επιχείρημα του Φουρθιώτη ότι ο Αλαφούζος και η Έφη Κουυσαφτάκη τον εκμεταλλεύτηκαν εξαιτίας των πολύ σοβαρών ποινικών εκκρεμοτήτων που είχε που τελικά τον οδήγησαν στην φυλακή και του έδωσαν το εξευτελιστικό τίμημα των 190.000 ευρώ. Έδω που τα λέμε με τα χρήματα αυτά δεν αγοράζεις ούτε Ραδιόφωνο σε χωριό της Αρκαδίας.

Την υπόθεση ανέλαβε νομικά ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, με τον γνωστό ποινικολόγο να βρίσκεται στα σκαριά αν δεν το έχει κάνει για να καταθέσει μήνυση για απάτη σε βαθμό κακουργήματος εναντίον του ομίλου του ΣΚΑΙ ζητώντας την ακύρωση της διαδικασίας μεταβίβασης του σταθμού. Μαθαίνουμε ότι ο Αλέξης Κούγιας είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος για κάποιες κουβέντες που φέρεται ότι έχει πει η Έφη Κουτσαφτάκη σε βάρος του. Η διοίκηση του ΣΚΑΙ απάντησε μέσω της εταιρείας «Μουσική Ψυχαγωγική Ραδιοφωνική Μονοπρόσωπη Α.Ε.», που λειτουργεί τον Happy 104, η οποία αναφέρει ότι η μεταβίβαση του σταθμού έγινε με όλα τα νόμιμα μέσα, κατηγορώντας την άλλη πλευρά για «εκ του πονηρού» ισχυρισμούς και δηλώνοντας ότι θα προσφύγει και εκείνη στη δικαιοσύνη.

Ο ΣΚΑΙ αναφέρει πράγματι ότι τα 190.000 δόθηκαν με τραπεζική επιταγή και καθόλα νόμιμα κατόπιν συμφωνίας των δύο μερών ενώ τα σχετικά έγγραφα έχουν γνωστοποιηθεί στην αρμόδια ανεξάρτητη αρχή, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Το ρεπορτάζ όμως της εποχής εκείνης έλεγε ότι ο σταθμός αγοράστηκε 800.000 ευρώ! 

Ενώ το θέμα βρίσκεται στον δρόμο για τη Δικαιοσύνη ο Μένιος Φουρθιώτης αποφάσισε να πάρει τον νόμο στα χέρια του ανεβαίνοντας στον Υμηττό εκεί που είναι συγκεντρωμένες οι κεραίες των ραδιοσταθμών.

Μάλιστα ο πρώην ιδιοκτήτης του σταθμού ανέβασε βίντεο στα social media, που δείχνουν τον ίδιο με παρουσία αστυνομικού στο κέντρο εκπομπής, να ζητά να εισέλθει σε κοντέινερ που «του ανήκει», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο Μένιος Φουρθιώτης ακούγεται να συνομιλεί σε βίντεο, σε έντονο ύφος με τεχνικούς και φύλακες των εγκαταστάσεων, ενώ σε ένα από τα βίντεο ο ίδιος εμφανίζεται να βάζει λουκέτο σε ένα κοντέινερ. Ο φύλακας τηλεφωνεί στην Έφη Κουτσαφτάκη και σε ανοιχτή συνομιλία ακούγεται μια γυναικεία φωνή να ουρλιάζει και να λέει διάφορα «γαλλικά». 

Την περασμένη Δευτέρα στις 3 μ.μ. πρόβαλε στα social media το πρόγραμμα του ιντερνετικού Party FM ενώ προχθές Πέμπτη στις 8 μ.μ. επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Υγεία» για να αποχωρήσει έχοντας κάνει ενέσεις Stedon (με αγχολυτικές, υπνωτικές, αντισπασμωδικές και μυοχαλαρωτικές ιδιότητες) με διάγνωση ψυχονευρογενή ανορεξία. Την ίδια ώρα ο Νίκος Κοκλώνης περιμένει στην γωνία να καθαρίσει ο Φουρθιώτης την «μπουγάδα» με τον Αλαφούζο και να αγοράσει τον σταθμό. Το γεγονός ότι ο Κοκλώνης ελέγχεται για βαριά κακουργήματα φαίνεται ότι δεν τον ενδιαφέρει και συνεχίζει να μοιράζει αφειδώς χρήμα.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !