Μειδιούσαν οι καλεσμένοι του φόρουμ! Το «γλείψιμο» του «αχόρταγου» από την «Ροτόντα της μοιρασιάς» Ευάγγελου Μυτιλιναίου στον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση. «Ίσως έχουμε τον καλύτερο ηγέτη Ευρωπαϊκής χώρας». Επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ που στήριζε μέχρι εχθές και τον γλύτωσε από τα χειρότερα με την αλλαγή του Ποινικού κώδικα. Οι μεγάλες δουλειές που εκκρεμούν και τα «σέβη» που υπέβαλε στο Μαξίμου.


Του ειδικού συνεργάτη

Είδε και αποείδε ο Ευάγγελος Μυτιλιναίος και αναγκάστηκε να σταθεί απέναντι στον πρωθυπουργό σε στάση προσοχής και υποταγής! «Έχουμε ίσως τον καλύτερο ηγέτη ευρωπαϊκής χώρας, γι’ αυτό και η Ελλάδα πηγαίνει καλύτερα από άλλες χώρες της Ευρώπης», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Μυτιληναίος, Ευάγγελος Μυτιληναίος αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.


Μιλώντας στο Forum του “Οικονομικού Ταχυδρόμου” ο Μυτιληναίος τόνισε πως «όσοι υποτίμησαν τον κ. Μητσοτάκη το 2016 που εξελέγη αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, το έχουν μετανιώσει πολύ πικρά» και πρόσθεσε:

«Απέδειξε ότι ήταν πολύ πιο έτοιμος από ό,τι πολλοί νόμιζαν. Τώρα τι γίνεται μέσα στο κόμμα του… η μονοκρατορία έχει προβλήματα και για τους μονοκράτορες. Δεν θέλω να υπεισέλθω στα εσωτερικά της κεντροαριστεράς, θλίβομαι σαν Έλληνας που δεν υπάρχει αξιόλογη αντιπολίτευση. Η αντιπολίτευση είναι το βασικότερο εργαλείο της Δημοκρατίας, αν δεν υπάρχει αντιπολίτευση για να ελέγξει, τότε τα προβλήματα της μονοκρατορίας γίνονται προβλήματα της Δημοκρατίας».

Να θυμίσουμε ότι ο Ευάγγελος Μυτιλιναίος ήταν ο αγαπημένος εργολάβος του ΣΥΡΙΖΑ όταν κυβερνούσε και σύμφωνα με όσα είχε πει ο π. υπουργός δικαιοσύνης Κοντονής η αλλαγή του ποινικού κώδικα που μετέτρεψε το κακούργημα της δωροδοκίας σε πλημμέλημα είχε γίνει «φωτογραφικά» για τον Μυτιλιναίο όταν ήταν κατηγορούμενος στο εδώλιο μαζί με τον π. διοικητή της ΔΕΗ Νέζη. Είναι προφανές ότι οι μεγάλες δουλειές που εκκρεμούν (ΛΑΡΚΟ κλπ) οδήγησαν τον πρώην εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει στρατόπεδο και να υποβάλει τα σέβη του στην νέα κατάσταση.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !