«Έφυγε» ο αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης! Ο Θανάσιμος τραυματισμός με φωτοβολίδα στου Ρέντη και οι ηθικοί αυτουργοί που όπλισαν το χέρι του 18χρονου δολοφόνου, παραμένουν ελεύθεροι. Οι 5 χούλιγκαν που έχουν μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και έχουν κατονομάσει 50 άτομα ως διοργανωτές και χρηματοδότες επεισοδίων που ελέγχονται από 3 πρόεδρους ΠΑΕ και είναι ιδιωτικός στρατός τους για πάσα αιτία.


edolio5 team

Έχασε τη μάχη ο 31 ετών αστυνομικός, Γιώργος Λυγγερίδης, που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Ο άτυχος υπαρχιφύλακας των ΜΑΤ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας από τις 7 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες η υγεία του 31χρονου αστυνομικού είχε επιδεινωθεί ενώ ήταν εγκεφαλικά νεκρός.



Σημειώνεται ότι τόσο ο 18χρονος συλληφθείς που έριξε τη μοιραία φωτοβολίδα αλλά και όσοι συλληφθούν στο εξής αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός δέχθηκε φωτοβολίδα ευθείας βολής στον μηρό και από τα πρώτα λεπτά του τραυματισμού του είχε πέσει σε κώμα, καθώς είχε υποστεί αιμορραγικό σοκ.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας παρότι δεν εφημέρευε, καθώς είχε ήδη χάσει στις αισθήσεις του. Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου και συνολικά της νοσηλείας του υπέστη τρεις ανακοπές και επανήλθε χάρη στις προσπάθειες των γιατρών.

Από τους γιατρούς διαπιστώθηκαν εκτεταμένες μυϊκές καταστροφές στο πόδι του αστυνομικού, ενώ βρέθηκε και αφαιρέθηκε μεταλλική βολίδα διαστάσεων 5Χ2Χ2cm και άλλα μεταλλικά θραύσματα στην περιοχή των μηριαίων αγγείων.

Οι γιατροί, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή, προχώρησαν στις 12/12 στον ακρωτηριασμό του αριστερού του ποδιού «λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς». Ωστόσο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, ο 31χρονος υπαρχιφύλακας των ΜΑΤ άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη 27/12.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 η ΕΛΑΣ έχει καταλήξει υπό την δικαστική εποπτεία της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου σε 50 ονόματα που έχουν δοθεί από 5 προστατευόμενους μάρτυρες οι οποίοι σύμφωνα με τις μαρτυρίες αυτές ανήκουν σε 3 ΠΑΕ και ελέγχουν όσο και καθοδηγούν τα επεισόδια που γίνονται πριν και μετά τους αγώνες τουλάχιστον αυτών των 3 ομάδων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ολοκληρωμένη δικογραφία θα υποβληθεί σε λίγες μέρες στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !