Ο πασίγνωστος παράγοντας της Γλυφάδας που τον χρησιμοποιούσε ως «πιστόλι»! Ο «βιος και η πολιτεία» του δολοφονημένου «δημοσιογράφου» Γιάννη Καραχάλιου από τον 16χρονο γιο του. Από τα μπαρ της πλατείας Βάθης ως ιδιοκτήτης, στις «εισαγωγές» αλλοδαπών κοριτσιών και στους εκβιασμούς αυτοδιοικητικών παραγόντων στα Νότια Προάστια. Τα «μεροκάματα» από δημάρχους, τα απλήρωτα ενοίκια στα σπίτια που άλλαζε σαν πουκάμισα, η εφημερίδα «Γλυφαδιώτης», οι μηνύσεις από τους θιγμένους και το «κόλπο» που έκανε για να μην δικάζεται ποτέ.


Του ειδικού συνεργάτη

Το edolio5 από την πρώτη στιγμή αναφέρθηκε στο όνομα και την ιδιότητα του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιάννη Καραχάλιου! Ο βίος και η πολιτεία του, γνωστή και μη εξαιρετέα.

Ο «γνωστός» Γιάννης Καραχάλιος, ο οποίος πριν από αρκετά χρόνια υπήρξε εκδότης της πάλα ποτέ έντυπης τοπικής εφημερίδας της Γλυφάδας: «ο Γλυφαδιώτης», ενώ από το 2013 έως και τον θάνατό του, ήταν ο «μπροστινός» διαχειριστής του διαδικτυακού Ιστότοπου: Τσούχτρα στα Νότια Προάστια.

Είναι προφανές ότι το edolio5 δεν επικροτεί την δολοφονία από τον 16χρονο αλλά αυτό δεν μας απαγορεύει να αναφερθούμε με ρεπορτάζ στο ποιος ήταν και τι έκανε.

Μιλάμε για έναν αδίστακτο και δίχως όρια παλιάνθρωπο, που ζούσε παρασιτικά χωρίς να έχει εργαστεί ποτέ και που όπως κι ο ίδιος διέδιδε στα νιάτα του είχε ασχοληθεί επιχειρηματικά με μπαρ στην Πλατεία Βάθης, ενώ είχε και σημαντικές επιδόσεις στην «εισαγωγή φρέσκου θηλυκού πληθυσμού», από τις χώρες της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ένωσης, όπου κατά την διάρκεια αυτών «των εισαγωγών», είχε γνωρίσει και ξεχωρίσει την αλλοδαπή και κατά 27 χρόνια νεότερή του συμβία του, με την οποία έκαναν και τα δυο παιδιά τους.

Βέβαια αν ανατρέξει κανείς στο προφίλ του στο FB Giannis Karachalios , εκεί θα συναντήσει και κάποιες φωτογραφίες, όπου το 1992 είναι γαμπρός, προφανώς σε κάποιο άλλο πρότερο γάμο του.

Στο «δημοτικό κουρμπέτι» της Γλυφάδας ο Γιάννης Καραχάλιος έκανε την εμφάνισή του στις αρχές του αιώνα ως Εκδότης-Διευθυντής της νέο-εκδοθείσας τότε έντυπης τοπικής εφημερίδας με τίτλο «Ο Γλυφαδιώτης».

Με το που κυκλοφόρησε και διακίνησε το πρώτο φύλο της εφημερίδας του, αμέσως «πλεύρισε» όσους ασχολούνταν με τα δημοτικά δρώμενα, ζητώντας να τον χρηματοδοτούν προκειμένου να τους «κανακεύει», αφήνοντας υπονοούμενα ότι αν δεν του «τα ‘σταζαν», τότε θα έβλεπαν στην επόμενη έκδοση της έντυπης εφημερίδας του το άλλο πρόσωπό του, αφού θα έγραφε γι αυτούς δυσμενή σχόλια.

Είναι γνωστή η περίπτωση επιχειρηματία του Δήμου Γλυφάδας που διατηρούσε κατάστημα με γυναικεία ήδη όπου κάθε εβδομάδα έστελνε μια κυρία ο Καραχάλιος για να παίρνει τσάντες και λοιπά χωρίς φυσικά να πληρώνει ούτε ευρώ. Η ατυχία που είχε ο επιχειρηματίας ήταν ότι ασχολούνταν ως δημοτικός σύμβουλος με τον Δήμο.

Τα ίδια έκανε και σε άλλους αιρετούς ή μελλοντικούς υποψήφιους δημάρχους ή δημοτικούς συμβούλους,

Με τούτα και με κείνα τα τερτίπια, ο Καραχάλιος κατάφερε να βρει κάποια κορόιδα που τον χαρτζιλίκωναν καλά, είτε τακτικά είτε παροδικά και συνέχισε να επιβιώνει παρασιτικά, ενώ είχε βάλει και τη αλλοδαπή συμβία του να δουλεύει σε παραλιακό μαγαζί, το οποίο διαχειριζόταν πρώην δημοτικός παράγοντας της Γλυφάδας.

Αφού φέσωσε με απλήρωτα ενοίκια τους ιδιοκτήτες σε διάφορα σπίτια που νοίκιαζε στην ευρύτερη περιοχή, μετακόμισε στα Καλύβια αλλάζοντας κι εκεί σπίτια, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε «κουρνιάσει» στο σπίτι που άφησε την τελευταία του πνοή, στη περιοχή Γαλάζια Ακτή στο Λαγονήσι, κι εκεί είχε στήσει και το «στρατηγείο του».

Μετά το 2014 ο Καραχάλιος σταμάτησε την έντυπη έκδοση του «Γλυφαδιώτη» και προκειμένου να συνεχίσει να βγάζει παρασιτικά τα προς το ζην, έριξε όλο το βάρος του στην Ιστοσελίδα «Τσούχτρα της Γλυφάδας», καθώς και της ιστοσελίδας στο Facebook: «Τσουχτα νοτιων Προαστιων» , έχοντας ως μπούσουλα την ίδια δοκιμασμένη συνταγή, δηλαδή τους εκβιασμούς. Είναι γνωστό στην πιάτσα των αυτοδιοικητικών παραγόντων στα Νότια Προάστια ότι είχε παραχωρήσει σε παράγοντα της Γλυφάδας τους κωδικούς του σάιτ που είχε για να γράφει ότι ήθελε και σε βάρος όποιου ήθελε και έναντι μεροκάματου να τρέχει στα δικαστήρια ως μπροστινός ο Καραχάλιος. Σιγά - σιγά αυτό το έκανε επάγγελμα και όποιος ακουμπούσε 2.000 ευρώ τον μήνα έπαιρνε τους κωδικούς και παρίστανε ότι είναι αυτός. Πάντα κρυμμένοι κι αόρατοι πίσω από αυτόν, σαν «μπροστινό» υποτιθέμενο αρθρογράφο των  υβριστικών συκοφαντιών στους ενοχλητικούς ασυμβίβαστους που «τους έμπαιναν στη μύτη».

Για να αποφεύγει την τιμωρία της δικαιοσύνης είχε την πατέντα του ο Καραχάλιος, αφού αν κι έμενε στο Λαγονήσι, στο λογότυπο της «Τσούχτρας» εμφάνιζε ως ψεύδο-έδρα της, την διεύθυνση: οδός Άλσους 33 Γλυφάδα», - όπως μπορείτε να δείτε από το σχετική φωτογραφία που παραθέτουμε -


δηλαδή τον δρόμο που είναι το Δημαρχείο, οπότε όταν πήγαιναν οι δικαστικοί κλητήρες ή οι αστυνομικοί εκεί για να επιδώσουν τις κλήσεις, δεν υπήρχε κανένας Καραχάλιος εκεί, οπότε συνεπακόλουθα στα δικαστήρια που ήταν κατηγορούμενος για τις εξυβρίσεις και συκοφαντίες του, στην δικογραφία αυτό που φαινόταν ότι δεν του είχε επιδοθεί η κλήση, οπότε σύμφωνα με το νόμο, οι δίκες αναβάλλονταν κι ο Καραχάλιος ξεγλίστραγε διαρκώς από την τσιμπίδα της δικαιοσύνης αλώβητος και συνέχιζε απτόητος κι ατιμώρητος να είναι «ο μπροστινός» στο θεάρεστο έργο της κατασυκοφάντησης αυτών που επέλεγαν οι χρηματοδότες του.

Όποιος έχει την υπομονή κι ανατρέξει στις ιστοσελίδες του Καραχάλιου, θα βγάλει αβίαστα τα συμπεράσματά του για τον βίο και την πολιτεία του και θα με δικαιώσει για τα όσα ανέφερα παραπάνω.






Η τραγουδίστρια Μπέσυ Αργυράκη σε μια εκδήλωση του Δήμου Γλυφάδας αγκαλιά με τα 2 παιδιά του!


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !