Η ξαφνική και αινιγματική χορηγία των Μπακοκαϋμενάκηδων με τον ΑΚΤΩΡ στον Παναθηναϊκό! Τα 4.000.000 ευρώ και η μεσολάβηση του Φέλιξ Μπίτζιου που μπήκε στο ΔΣ της ομάδας, για να βάλουν το χέρι στην τσέπη οι εφοπλιστές.


Του ειδικού συνεργάτη

Ουρανοκατέβατα και χωρίς κανένα ουσιαστικό κέρδος οι εφοπλιστές Μπάκος και Καϋμενάκης ακούμπησαν το τεράστιο ποσό (4 εκατομμύρια) δια μέσου της Intrakat με χορηγό τον AKTOR στον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Γιατί μια κατασκευαστική εταιρεία πρέπει να είναι χορηγός μιας ομάδας μπάσκετ; Τι έχει να κερδίσει η AKTOR, διαφημιζόμενη στη φανέλα μιας μπασκετικής ομάδας;

Σύμφωνα με όσα έφτασαν στα αυτιά του edolio5 η χορηγία αυτή έγινε με την μεσολάβηση του ενός εκ των πρωταγωνιστών των υποκλοπών Φέλιξ Μπίτζιου που όπως αποκάλυψε το edolio5 μπήκε στο ΔΣ του Μπασκετικού παναθηναϊκού. Τώρα εμάς το μυαλό μας πάει σε πολλά πράγματα αλλά ας μην τα αναφέρουμε. 4 εκατ. ευρώ δεν είναι λίγα να πέφτουν από τον ουρανό χωρίς λόγο και αιτία. Αυτοί που τα έδωσαν κάτι παραπάνω από εμάς θα ξέρουν για αυτά που ξέρουν αυτοί που τα ζήτησαν και τα πήραν. Στην φωτογραφία πρώτος από αριστερά είναι ο «διαχειριστής των χορηγιών» της Intrakat Γιώργος Τσαπρούνης που λύνει και δένει με την διαφήμιση που παίρνουν τα πρόθυμα ΜΜΕ προβάλλοντας τις αγιογραφίες των Μπάκου - Καυμενάκη και Εξάρχου.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !