Άρχισε ο χορός με τις σακούλες για τα σκουπίδια! Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις και τα 160.000.000 ευρώ στην τσέπη του Περιστέρη. Ο «Mr Ροτόντας», ο κλαμένος απερχόμενος Νίκας δίπλα στο «σφαγέα» του και το αφεντικό της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με χαμόγελο όλο νόημα.


edolio5 team

Όλα κάποτε αρχίζουν και όλα κάποτε τελειώνουν! Στην πορεία της υλοποίησης της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων (ΜΕΑ) στην Παλαιοχούνη Αρκαδίας αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, Γιώργος Περιστέρης, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στην Παλαιοχούνη Αρκαδίας. Έκατσε δίπλα - δίπλα με τον απερχόμενο περιφερειάρχη Νίκα που ήταν κυριολεκτικά σαν κλαμένος αφού ο όμως του ακούμπαγε με τον Μητσοτάκη που του πήρε την μπουκιά από το στόμα βάζοντας στην θέση τον Πτωχό.

Ο ισχυρός άνδρας της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ΤΕΝΕΡΓ ευχαρίστησε την Περιφέρεια Πελοποννήσου για τις λύσεις που έδωσε στα προβλήματα που αντιμετώπισε το έργο και πρόσθεσε ότι ελπίζει και η νέα διοίκηση να κάνει το ίδιο. Ο Νίκας τον άκουγε αλλά ήξερε πως αυτά δεν έχουν νόημα και οι «ευχαριστίες» θα αφορούν τον διάδοχο του  Το έργο αφορά την απορρόφηση τουλάχιστον 160.000.000 ευρώ.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !