Ο «γαλάζιος» Αλέξανδρος με τις «ιδιορρυθμίες» που θέλει να γίνει δήμαρχος σε «Άγια» πόλη στην Αττική! Βροχή οι μηνύσεις από θύματα που τους έφαγε λεφτά για ΕΣΠΑ και η αναφορά «συνεργατών» του υπουργού Γεωργιάδη που τους «πούλαγε» στους ανυποψίαστους ως «πλάτη» του.


Του ειδικού συνεργάτη

Μπορεί σε λίγες μέρες να έχουμε δημοτικές εκλογές αλλά φαίνεται ότι ένας υποψήφιος δήμαρχος που πολιτεύεται σε πόλη της Αττικής που βρίσκεται υπό την προστασία «Αγίας» έχει πάρει ήδη την κατηφόρα αφού οι μηνύσεις σε βάρος του για απάτη πέφτουν βροχή. Μηνύματα ντοκουμέντα, SMS αλλά και ηχητικές μηνύματα που αποδεικνύουν ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος εξαπατούσε πολίτες ισχυριζόμενος ότι μπορεί να εξασφαλίσει προγράμματα ΕΣΠΑ μέσω γνωριμιών που έλεγε ότι είχε στο υπουργείο Ανάπτυξης βρίσκονται στην διάθεση του edolio5. Προς το παρόν δεν του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη αφού οι μηνύσεις βρίσκονται σε στάδιο διερεύνησης από την εισαγγελία. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 χρησιμοποιούσε και ονόματα ως δήθεν συνεργάτες του φίλου του υπουργού , όπως ο ίδιος έλεγε προκειμένου να γίνει πιο πιστευτός στα θύματα του.

Αυτό που προκύπτει ως ερώτημα φυσικά είναι εάν ο Άδωνις Γεωργιάδης, που σύμφωνα με πληροφορίες που μας έδωσαν συνεργάτες του γραφείου του, επειδή γνωρίζει την δράση του συγκεκριμένου προσώπου, όπως και τις μηνύσεις που έχουν υποβληθεί σε βάρος του αλλά και την χρήση δήθεν ονομάτων που εργάζονται η όχι στο γραφείο του έχει μηνύσει τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Το edolio5 προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Άδωνι Γεωργιάδη αλλά δεν κατέστη εφικτό. Είναι αυτονόητο ότι θα φιλοξενήσουμε την άποψη του εφόσον ο ίδιος επιθυμεί. Να σημειώσουμε ότι στις μηνύσεις που έχουμε στην διάθεση μας δεν εμπλέκεται ο Άδωνις Γεωργιάδης ούτε γίνεται αναφορά στο πρόσωπο του από θύματα που έχασαν τα λεφτά τους παρά μόνο ότι ο θύτης χρησιμοποιούσε ονόματα που ισχυριζόταν ότι ήταν το δεξί χέρι του υπουργού. 



ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !