Η γοητευτική εκδότρια αντιπολιτευτικού site «ερευνητικής δημοσιογραφίας» που είναι και μέλος ΔΣ «αδελφής» πανίσχυρης κατασκευαστικής εταιρείας με την φαμίλια Μητσοτάκη! Τα no - paper που στέλνει το Μαξίμου στην κυρία για την «σφαγή» των εσωκομματικών αντιπάλων.


Του Ειδικού συνεργάτη

Ας πούμε σήμερα κάτι που ξέρουν ελάχιστοι! Επειδή τα πρόσωπα που κρύβονται ή είναι φανερά στην συμμετοχή στα ΔΣ εταιριών, εισηγμένων ή μη καλό είναι να γνωρίζουμε και τον άλλον ρόλο που έχουν όπως ας πούμε αν κάποια είναι ιδιοκτήτρια σάιτ που πιέζει την κυβέρνηση ή τον τάδε υπουργό με υποτιθέμενα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ. Η εν λόγο κυρία, κόρη πασίγνωστου αποθανόντος δημοσιογράφου συμμετέχει στο ΔΣ πασίγνωστης κατασκευαστικής εταιρείας που παίρνει την μια δουλειά πίσω από την άλλη με εντολές από το Μέγαρο Μαξίμου.

Η πλάκα είναι πως το σάιτ υποτίθεται ότι είναι αντιπολιτευτικό αλλά η κατασκευάστρια εταιρεία είναι απολύτως φιλική με την κυβέρνηση. Εδώ λοιπόν παίζεται το παιχνίδι της εξουδετέρωσης των εσωκομματικών αντιπάλων της κυβέρνησης με την υποτιθέμενη αποκαλυπτική δημοσιογραφία. Το καταλάβατε ή να πούμε περισσότερα.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !