Αυτή είναι η γοητευτική «Αγγελική» π. ανώτερο στέλεχος της ΕΥΠ που μήνυσε τον π. διοικητή Γιάννη Ρουμπάτη για σεξουαλική παρενόχληση! Μια δίκη που αναβλήθηκε για 3η φορά και οι μάρτυρες κατηγορίας που πάνε και έρχονται.


edolio5 team

Όπως σας αποκαλύψαμε χθες η δίκη με κατηγορούμενο τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη αναβλήθηκε και πάλι για τρίτη φορά λόγω κωλύματος του δικηγόρου του κ. Ρουμπάτη ο οποίος στην προηγούμενη διαδικασία τον περασμένο Ιούνιο είχε δεσμευτεί πέρα πάσης αμφιβολίας στην Έδρα για τις 27 Σεπτέμβρη. Η πρώτη διαδικασία πριν μήνες είχε αναβληθεί λόγω ωραρίου. Η υπόθεση ήταν το Νούμερο 22 στο πινάκιο. Η προχθεσινή ήταν το Νο 10 στο Πινάκιο.

Η μηνύτρια κα Αγγελική Ρ. μια πανέμορφη και γοητευτική κοπέλα, όπως άλλωστε φαίνεται και από την φωτογραφία που δημοσιεύουμε, με την ανάλογη κάλυψη των ματιών για ευνόητους λόγους εξαιτίας της θέσεως που υπηρετούσε, υπήρξε υφισταμένη του κ Ρουμπάτη στην ΕΥΠ, ως προϊσταμένη μιας από τις πιο ευαίσθητες μονάδες της ΕΥΠ, στην Θράκη. Χθες παρίστατο στο δικαστήριο μετά του δικηγόρου της αλλά και με την παρουσία μαρτύρων της εκ των οποίων κάποιοι προσήλθαν στο δικαστήριο από την Θράκη.  Από την πλευρά του κ. Ρουμπάτη παρέστη μόνο ένας εκ των βοηθών του δικηγόρου του για να ζητήσει νέα αναβολή η οποία όπως σας αποκαλύψαμε προσδιορίστηκε για την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023. Είναι αυτονόητο ότι το edolio5 θα είναι πάλι εκεί. Ελπίζουμε να είναι και ο κατηγορούμενος Ρουμπάτης μαζί με τους δικούς του μάρτυρες μεταξύ των οποίων όπως πληροφορηθήκαμε θα είναι και η σύζυγος του.

Ίδωμεν λοιπόν...

Διαβάστε την υπόθεση

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !