Η αυτογελοιποίηση ενός Βασιλάκη και το «μόκο για το μπαγιόκο»! Γελούσαν όσοι τον άκουσαν να παριστάνει στην Βουλή τον φιλάνθρωπο για τους πληγέντες της Θεσσαλίας με 2 εξάδες νερά που πήγε και έβγαζε φωτογραφίες χαμογελώντας.


edolio5 team 

Παρακολουθώντας εχθές την συνεδρίαση του κοινοβουλίου διαπίστωσα για μια ακόμα φορά το πόσο γραφικός είναι ο Βασίλης Στίγκας! Ούτε με νόμο να τον είχαν κατασκευάσει θα είχαν πετύχει τέτοιο καλούπι που να εκτοξεύει ανοησίες και να προκαλούν γέλιο σε όσους τον ακούνε. 

Είναι φανερό πλέον ότι οι 11 βουλευτές που έχει (στα χαρτιά) αλλά και ο ίδιος δεν έχουν ούτε ικανότητα αλλά ούτε διάθεση να ασκήσουν την παραμικρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση φοβούμενοι ότι χάσουν την κρατική χρηματοδότηση. Κάποιος να πει στον πρώην πωλητή τυροπιτών να μην ανεβαίνει πλέον στο Βήμα της Βουλής και να παριστάνει τον αρχηγό κόμματος  γιατί όχι μόνο γίνεται ξεφτίλα από την αγραμματοσύνη που είναι εμφανής αλλά και από το ύφος καφενείου δεκαετίες '40 που προσπαθεί να εκφράσει προτάσσεις. Για μια ακόμα φορά πάντως η χθεσινή συνεδρίαση έδειξε ότι ο Στίγκας είναι μόνος του αφού όχι μόνο δεν χειροκροτήθηκε από κανέναν βουλευτή του (τουλάχιστον διατήρησαν την σοβαρότητα τους), αλλά έλειπαν και 2 - 3 από δαύτους.