Το «μαξιλαράκι» ξανά χτύπησε! Ο Στίγκας (των 37 ψήφων επί Λεβέντη) με δήλωση του κόμματος του, μέχρι να τον διώξουν από πρόεδρο οι Βουλευτές του, καλύπτει τις ευθύνες της κυβέρνησης για την δολοφονία του 29χρονου και «βλέπει» μόνο αξιωματικούς της ΕΛΑΣ ως υπαίτιους. Ότι λέει και ο Μητσοτάκης.


edolio5 team 

Διαβάζαμε και ξανά διαβάζαμε την δήλωση και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Γνωρίζουμε την αμέριστη συμπαράσταση τόσο του ιδίου του Βασίλη Στίγκα όσο και του κόμματος του προς την κυβέρνηση αλλά θεωρούσαμε ότι σε έναν τέτοιο μείζον θέμα θα κρατούσαν τουλάχιστον τα προσχήματα. Με μια δήλωση απίστευτης υποστηρικτικής διάθεσης υπέρ του πρωθυπουργού, «βλέπει» ευθύνες μόνο σε αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, όπως ακριβώς και η κυβέρνηση. Ούτε λέξη για παραίτηση Οικονόμου ή έστω του αρχηγού της ΕΛΑΣ. Για το αληθές διαβάστε την δήλωση.

«Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στους οικείους του 29χρονου που έχασε άδικα τη ζωή του από τραγικές παραλείψεις και εγκληματική αμέλεια κυβερνητικών ιθυνόντων.

Η κυβέρνηση και συγκεκριμένα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, είναι υπόλογοι για πράξεις και παραλείψεις αστυνομικών που είχαν επιφορτιστεί με την παρακολούθηση των Κροατών οπαδών και των εγχώριων χούλιγκανς που συνέδραμαν στην δολοφονική επίθεση.

Είναι προφανές ότι οι εκλεκτοί του κυρίου Μητσοτάκη έγραψαν μια νέα μελανή σελίδα ως αρνητικοί πρωταγωνιστές στην τροπή και το δραματικό αποτέλεσμα των γεγονότων που προκαλεί οργή και αποστροφή των πολιτών στην Ελλάδα και την Ευρώπη.»

Με λίγα λόγια ο Β. Στίγκας μας λέει ότι ο υπουργός είναι υπόλογος για τις παραλείψεις αστυνομικών! Ούτε λέξη για απαίτηση παραίτησης.