Πληθαίνουν τα περιστατικά με τις μοτορόλες που «χάνονται»! Έφοδος των αδιάφθορων σε «γκαρσονιέρα» αρχιφύλακα (υπηρετεί στην Δυτική Αθήνα) που του πέρασαν χειροπέδες μπροστά στην ερωμένη του. Νοίκιαζε τον ασύρματο της ΕΛΑΣ σε σπείρα κακοποιών με 2.000 ευρώ τον μήνα.


edolio5 team

Αρχιφύλακας συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας, κατηγορούμενος ότι «νοίκιαζε» τον υπηρεσιακό του ασύρματο σε Ρομά που ελέγχονται για αξιόποινες πράξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε έρευνα σε μια δεύτερη κατοικία που χρησιμοποιούσε ο αστυνομικός για να συναντά την ερωμένη όπου και συνελήφθη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο αρχιφύλακας υπηρετεί  σε Τμήμα Ασφαλείας της Δυτικής Αττικής.
Εις βάρος του, εκτός της ποινικής δίωξης, έχουν εκκινήσει και πειθαρχικές διαδικασίες.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη υπόθεση είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας το 2021. 

Σε εκείνη την περίπτωση, ο αστυνομικός νοίκιαζε με τον μήνα, έναντι ποσού 2.000 ευρώ, ασύρματο του συστήματος SEPURA, σε δύο διαρρήκτες, με μεσάζοντα έναν τρίτο ιδιώτη. Οι διαρρήκτες μπορούσαν με αυτό τον τρόπο να παρακολουθούν τις συνομιλίες των αστυνομικών και να είναι ασφαλείς όταν έβγαιναν για τις παράνομες δραστηριότητές τους. Με την ίδια ταρίφα είχε νοικιαστεί και αυτή την φορά.