Πέμπτη, Αυγούστου 31, 2023

Ταπεινώθηκε ο Στίγκας σε ζωντανή μετάδοση! Ο πόλεμος της «ξεφτίλας» για τα εκατομμύρια της κρατικής χρηματοδότησης από ένα τσούρμο βουλευτών. Τον άφησαν μόνο του σαν το «δαρμένο σκυλί» στην ολομέλεια της Βουλής οι 11 βουλευτές του που πλέον μετρούν ώρες για την ανακοίνωση των ανεξαρτητοποιησεών των. Οι διαγραφές που έκανε για να περισώσει την χαμένη αξιοπρέπεια του και η πλήρης επιβεβαίωση των 6 ρεπορτάζ του edolio5 για την μεθοδευμένη ταπείνωση 250.000 ψηφοφόρων που τους πίστεψαν.



edolio5 team

Τα ρεπορτάζ του edolio5 για την ολική παρακμή του κόμματος των Σπαρτιατών που ήδη βρίσκεται στην οδό της διάλυσης επιβεβαιώνονται απολύτως! Ο αγώνας του Στίγκα για να καρπωθεί την κρατική επιχορήγηση των πολλών εκατομμυρίων ευρώ και ταυτόχρονα η αντίστοιχη προσπάθεια των βουλευτών του να γίνουν αυτοί οι διαχειριστές των πολλών εκατομμυρίων που θα εισπράξει το κόμμα στην επόμενη τετραετία τους έχει οδηγήσει στον απόλυτο διασυρμό. Ο ευτελισμός  που υπέστη σήμερα στην βουλή ο Βασίλης Στίγκας δεν έχει προηγούμενο. Οι 11 Βουλευτές δεν ήταν παρόντες στην αίθουσα ως ένδειξη ότι πλέον δεν τον αναγνωρίζουν ως πρόεδρο και αυτός βρισκόταν μόνος του σαν την καλαμιά στο κάμπο. Ως απάντηση σε αυτόν τον εξευτελισμό που δέχτηκε και σε μια κίνηση απελπισίας ο Στίγκας προχώρησε στη διαγραφή τριών βουλευτών των «Σπαρτιατών». Πρόκειται για τους Χαράλαμπο Κατσιβαρδά, Ιωάννη Δημητροκάλλη και τον Ιωάννη Κόντη. Για όσους γνωρίζουν τα πεπραγμένα εντός του κόμματος - παρωδία όπως εξελίσσεται πλέον στην «ορχήστρα» που αποφάσισε τον ευτελισμό του Στίγκα, όπως είπαν στο edolio5, οι τρεις που διαγράφηκαν δεν είχαν κυρίαρχο λόγο.

Νωρίτερα, ο ήδη «τελειωμένος» πολιτικά Βασίλης Στίγκας εξαπέλυσε βαριές κατηγορίες κατά των βουλευτών των «Σπαρτιατών», που απουσιάζουν  αποκαλώντας τους «καθοδηγούμενους και ποδηγετούμενους» από εξωκοινοβουλευτικά κέντρα. Υπονόησε, μάλιστα, ότι το εξωκοινοβουλευτικό κέντρο ελέγχεται από τον έγκλειστο στις φυλακές Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος λειτουργεί ως «Greek mafia ή Δον Κορλεόνε».

Συγκεκριμένα, από το βήμα της Βουλής είπε:

«Μπήκα στα “ρεκόρ Γκίνες”, με το να κάθομαι μόνος μου από το κόμμα στα έδρανα. Οι κύριοι που λείπουν σήμερα είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από ξένα κέντρα εξωκοινοβουλευτικά. Το λέω με το θάρρος της γνώμης μου. Τα κέντρα αυτά παραπέμπουν σε Greek Mafia και Δον Κορλεόνε», υποστήριξε ο κ. Στίγκας, ενώ σημείωσε: «Τους λένε τι θα κάνουν, πότε και πώς θα το κάνουν. Εδώ η χώρα μας καίγεται από άκρη σε άκρη ακόμη και σήμερα που μιλάμε, έχουμε εθνικά θέματα και είναι μπροστά μας χίλια δύο προβλήματα. Κάποιοι επιλέγουν αυτή την κατάσταση για να κάνουν το δικό τους. Εγώ, όμως, δεν φοβάμαι. Στέκομαι όρθιος. Σε όλη μου την ζωή έχω πέσει πολλές φορές και έχω ξανασηκωθεί. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και κανέναν».


Αργά το μεσημέρι όλοι οι βουλευτές των «Σπαρτιατών» μαζί με τους 3 που διαγράφηκαν εξέδωσαν μία σκληρή ανακοίνωση - φωτιά για τον Κύριο Βασίλη που έχει πλέον οδηγηθεί στην απόλυτη απομόνωση και προαναγγέλλουν την ανεξαρτοποίηση τους .

Η ανακοίνωση:

«Οι αισχρές και συκοφαντικές δηλώσεις του σε βάρος εκλεγμένων βουλευτών, προσβάλλουν πρωτίστως τους 250.000 ψηφοφόρους μας πού είναι οι μόνοι στους οποίους λογοδοτούμε.

Γιατί φοβάται το συνέδριο του κόμματος και τις ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες ο Στίγκας;

Γιατί γνωρίζει ότι είναι ο μόνος που έχει λειτουργήσει και λειτουργεί εξωθεσμικά και παράνομα, παραβιάζοντας το καταστατικό, μη στελεχώνοντας όργανα άσκησης ελέγχου του και παρακωλύοντας το άνοιγμα του κόμματος στη βάση που το έφερε στη Βουλή.

Η κοινοβουλευτική ομάδα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ανοίγει το κόμμα στην κοινωνία, με περιοδείες και προσυνεδριακές συνδιασκέψεις μας σε όλη την επικράτεια για μία ισχυρή αντιπολίτευση, μέσα στη βουλή και σε όλη την Ελλάδα.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΛΩΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΠΙΩΤΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΕΡΒΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΑΥΓΙΩΤΑΚΗΣ»

Τα ρεπορτάζ του edolio5 που είχαν προφητεύσει το τέλος των Σπαρτιατών:

Η πολιτική ξεφτίλα, η παρακμή και το προαναγγελθέν χρονικό διάλυσης στο κόμμα - παρωδία και η συνεδρίαση της ΚΟ που δεν έλειψαν τα «γαλλικά»! «Το κόμμα είμαι εγώ» ούρλιαζε ο Βασίλης Στίγκας στους βουλευτές του που του έδωσαν προθεσμία μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα να ορίσει ημέρα συνεδρίου αλλιώς θα του αλλάξουν κλειδαριές.


Ένα συνέδριο που δεν θα γίνει ποτέ γιατί τα λεφτά είναι πολλά! Στο «παρά πέντε» προσπάθησε να γλιτώσει την «πέταγμα από το παράθυρο» ο Βασιλάκης αλλά τα έκανε χειρότερα! Με «μισόλογα μέσα από τα δόντια» ο Στίγκας ανακοίνωσε ότι στηρίζει Κασιδιάρη... αλλά εξ ανάγκης όπως είπε. Σε διάλυση η ΚΟ που συνεδριάζει αύριο με μήλον της Έριδος το 1.200.000 ευρώ που αναζητάει τσέπη.

Το «μαξιλαράκι» ξανά χτύπησε! Ο Στίγκας (των 37 ψήφων επί Λεβέντη) με δήλωση του κόμματος του, μέχρι να τον διώξουν από πρόεδρο οι Βουλευτές του, καλύπτει τις ευθύνες της κυβέρνησης για την δολοφονία του 29χρονου και «βλέπει» μόνο αξιωματικούς της ΕΛΑΣ ως υπαίτιους. Ότι λέει και ο Μητσοτάκης.


«Ορατότητα μηδέν» με προοπτική ανύπαρκτη σε ένα «αόρατο» κόμμα! Ο Βασίλης Στίγκας του Λεβέντη, γυρολόγος 6 κομμάτων (!) και ένα κοινοβουλευτικό «μαγαζί» χωρίς γραφεία, χωρίς τηλέφωνα και «αόρατο» πολιτικό πρόγραμμα.


Εζυγίσθησαν, εμετρήθησαν και ιδού τα αποτελέσματα! Άκαπνοι και άχρωμοι Στίγκας και Νατσιός στο πρώτο δείγμα της πολιτικής τους παρουσίας. Διάβαζαν με «καρφωμένα μάτια» για να μην χάσουν την σειρά των λέξεων, ανούσια κείμενα μαθητών λυκείου. Ισοπέδωσε τον Μητσοτάκη ο Κυριάκος Βελόπουλος με την ομιλία του κυριαρχώντας ως μόνος στον πολύπαθο πατριωτικό χώρο.


Όταν ο Στίγκας μπερδεύει το «ύψος» του με τον ίσκιο του! Ο υποψήφιος του Λεβέντη που είχε πάρει 35 ψήφους (!) παριστάνει το «κοκοράκι» στον Βελόπουλο για να πάρει αξία και αναπαράγει τα Fake News της Νέας Δημοκρατίας που μοιράζονται με no paper σε όλους τους «πρόθυμους».