Η εντολή Μαξίμου να «παίζει» στην επικαιρότητα ο «δάσκαλος με τα κομποσκοίνια» και η υπόγεια σύμπλευση με τον Μητσοτάκη που τον στηρίζει με πάσα τρόπο! Η επίσκεψη στο Άγιο Όρος (που ακυρώθηκε προς το παρόν λόγο covid), τα εκατομμύρια στις μονές και ο πραγματικός «στόχος» που λέγεται Κυριάκος Βελόπουλος.


edolio5 team

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Άγιον Όρος μετά από πολλές δεκαετίες, που ακυρώθηκε προς το παρόν λόγο Covid, έχει όντως κομματική σκοπιμότητα. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Ούτε οι νεοδημοκράτες δεν πείθονται ότι ξαφνικά ανακάλυψε την Ορθοδοξία και το περιβόλι της Παναγίας.

Για να ξεκλειδώσει λοιπόν την πόρτα, ο Μητσοτάκης μεταβαίνει στο Άγιον Όρος με άφθονο χρήμα. Επειδή δεν είναι πρωθυπουργός, αλλά ως πολιτικός αρχηγός δεν μπορεί να κάνει διαγγέλματα δημόσια για το ΕΣΠΑ και τα δεκάδες εκατομμύρια τα οποία προτίθεται να μοιράσει στις μονές, όλες οι συνεννοήσεις και οι υποσχέσεις θα γίνουν στις ιδιωτικές συνομιλίες που θα έχει με συγκεκριμένους γέροντες.

Το προφανές συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι ο Μητσοτάκης προσπαθεί να συσπειρώσει τους πιστούς με αυτόν τον τρόπο για να μαζέψει ψήφους για το κόμμα του, καθώς βλέπει ότι υπάρχει ένας πολιτικός οργανισμός που έχει θέση υπό αμφισβήτηση την άνετη αυτοδυναμία που θέλει να καταγράψει. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά και το κόμμα δεν είναι αυτό που διαφημίζουν καθημερινά και τσάμπα τα ΜΜΕ που ελέγχει η κυβέρνηση .

Η αλήθεια είναι ότι ο π. πρωθυπουργός δεν φοβάται κανένα νεόκοπο κόμμα που εμφανίζονται και διαφημίζονται δεόντως από τα κανάλια που ελέγχει, δήθεν με επικριτικό τρόπο, προβολή με αρνητική διαφήμιση.  Θα μπορούσε πολύ άνετα να έχει κλείσει την κάνουλα στις δημοσκοπήσεις και κανένα από αυτά τα κόμματα να μην έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο για να μαζέψει ψήφους. Θα μπορούσε απλά να μην κάνει οποιαδήποτε αναφορά στα ΜΜΕ που ελέγχει. Θα μπορούσε κάλλιστα να μην εγκρίνει την συμμετοχή τους στις ερχόμενες εκλογές μέσω του Αρείου Πάγου που πλέον ελέγχει πλήρως! Λέτε να μην μπορούσε; Το έκανε ήδη με φωτογραφική νομοθετική διάταξη για άλλο κόμμα.

Ο πραγματικός στόχος λοιπόν της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι ο άλλος Κυριάκος, ο Βελόπουλος!

Έχοντας ελέγξει πλήρως την αντιπολίτευση προς το μεγάλο και επίφοβο σχέδιο για προσφυγή στην Χάγη, όπου τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν απόλυτα, το μόνο αγκάθι για το σκοτεινό σχέδιο Μητσοτάκη, είναι η Ελληνική Λύση και προσωπικά ο πρόεδρος της Κυριάκος Βελόπουλος, καθώς φαίνεται ότι είναι ο μόνος που έχει συνειδητοποιήσει την εθνική μειοδοσία που ετοιμάζεται να διαπράξει η επόμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη με την συμβολή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ αλλά και τυχόν μικρότερων κομμάτων που θα εισέλθουν στην Βουλή.

Από τις συνεχείς δημόσιες τοποθετήσεις, φαίνεται ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είναι ο μόνος που έχει μελετήσει σε βάθος το διεθνές δίκαιο και έχει καταλάβει τι προτίθεται να κάνει ο Μητσοτάκης και γιατί επιθυμεί διακαώς τις 180 έδρες.

Ο Βελόπουλος είναι ο μόνος που με απίστευτη γνώση και ωριμότητα, έχει προειδοποιήσει πως τυχόν προσφυγή στη Χάγη χωρίς να έχουμε εξαντλήσει το σύνολο των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία! Και έχει απόλυτο δίκιο.

Αυτό που δεν γνωρίζει ο ελληνικός λαός, είναι πως η Χάγη δεν κρίνει βάσει των κυριαρχικών δικαιωμάτων, αλλά επί της ανακηρυγμένης εθνικής κυριαρχίας!

Με απλά λόγια, είναι σα να πας εσύ στο δικαστήριο κατά ενός καταπατητή που προσπαθεί να σου φάει την περιουσία, και να «ξεχάσεις» να προσκομίσεις τους τίτλους ιδιοκτησίας που διαθέτεις!

Οπωσδήποτε ο Μητσοτάκης δεν θα έκανε κάτι τέτοιο εάν επρόκειτο για τα δεκάδες σπίτια που διαθέτει. Δεν έχει όμως κανένα πρόβλημα να το κάνει εις βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων, της δημόσιας περιουσίας και του ορυκτού πλούτου που κρύβει στα σπλάχνα του Αιγαίο!

Ένας ορυκτός πλούτος ο οποίος μπορεί να αξιοποιηθεί υπέρ της πατρίδας μας και να εξασφαλίσει στους έλληνες ακόμα και τριπλάσιες συντάξεις, όπως ακριβώς έχει κάνει η Νορβηγία! Αντίθετα, το σχέδιο Μητσοτάκη προβλέπει την εκχώρηση αυτού του ορυκτού πλούτου τόσο στην Τουρκία όσο και στις πολυεθνικές, πράγμα που προκαλεί τεράστια ερωτηματικά και έντονη την οσμή της διαφθοράς.

Για άλλη μια φορά, κάποιοι προσπαθούν να κλέψουν την περιουσία των Ελλήνων και να την μοιράσουν, παίρνοντας το μερτικό τους.

Αυτό φαίνεται πως το έχει καταλάβει ο Κυριάκος Βελόπουλος και διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση ότι οποιαδήποτε προσφυγή στιχάκι χωρίς προγενέστερη επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης της Ελλάδας, όπως δικαιούται, στα 12 ναυτικά μίλια συνιστά εθνική προδοσία.

Αυτό φαίνεται περίτρανα από τον χάρτη. Εάν η Ελλάδα άσκηση τα κυριαρχικά δικαιώματα που προβλέπονται από το διεθνές δίκιο της θάλασσας όπως δικαιούται, τότε το Αιγαίο θα μετατραπεί κυριολεκτικά σε ελληνική λίμνη, διότι πραγματικά είναι εθνική περιουσία και λίμνη που ανήκει μόνο στους Έλληνες.

Βλέποντας λοιπόν της ομιχλώδης θέσεις των άλλων κομμάτων ακόμα κι αυτόν που υποτίθεται πως είναι πατριωτικά και ορθόδοξα, παρατηρούμε ότι δεν γίνεται ούτε μία νύξη σε αυτή την τεράστια εθνική απειλή! Μία απειλή που εάν πραγματοποιηθεί, θα μας «φασκελώνουν» και θα μας καταριούνται τα παιδιά και τα εγγόνια μας .

Ο στόχος λοιπόν του Κυριάκου δεν είναι να αποδόμηση κανένα νέο ακόμα. Θέλει διακαώς να πριονίσει την εκλογική δύναμη του Βελόπουλου ο οποίος παρά τον πόλεμο, της αποστασίες και τις «τρομερές» καταγγελίες, σε βάρος της «Ελληνικής Λύσης» κατάφερε όχι μόνο να διατηρήσει αλλά και να αυξήσει την κοινοβουλευτική του δύναμη. Όπως όλα δείχνουν, θα την αυξήσει ακόμα παραπάνω και αυτό τρομάζει το Μητσοτάκη.

Ο πραγματικός αντίπαλος του Κυριάκου Μητσοτάκη λοιπόν, είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος και η επίσκεψη του στο Άγιον όρος δεν είναι για να καταδιώξει κάποιον άλλον πολιτικό σχηματισμό, αλλά για να μοιράσει χρήμα σε συγκεκριμένες μονές, με αντάλλαγμα να χτυπήσουν αλύπητα την Ελληνική Λύση.

Αυτό που όμως δεν γνωρίζει ο Μητσοτάκης, είναι ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος διατηρεί στενές επαφές, άσχετα εάν δεν της διατυμπανίζει, με το σύνολο των εντόμων και πατριωτών γερόντων και μοναχών, που μπορεί να μην εμπλέκονται στην πολιτική γιατί έτσι είναι το σωστό, αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμμετέχουν σε αυτό το αντεθνικό σχέδιο. Αντίθετα το κόμμα του Δασκάλου που χρηματοδοτείται με πολλά εκατομμύρια ευρώ χρησιμοποιείται ως ρεζέρβα προκειμένου να μπορέσει να βρει όσους βουλευτές του λείπουν εάν ο Ανδρουλάκης κάνει... «νερά»!