Την Τρίτη 27/6 όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε ταβέρνα της Πεντέλης που θα γίνει «αστακός» από την ΕΛΑΣ! Το αποχαιρετιστήριο τσιμπούσι για τον Ισίδωρο Ντογιάκο και άλλους 5 αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου. Οι ηχηρές απουσίες και παρουσίες που θα καταγράψει ο σερβιτόρος του edolio5.


edolio5 team

Εκεί θα είμαστε δια αντιπροσώπου και θα πάρουμε παρουσίες αλλά και απουσίες ! Μαθαίνουμε ότι οι προσκλήσεις είναι για λίγους και εκλεκτούς. Φέτος, το καθιερωμένο τσιμπούσι, για τον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου και άλλους πέντε Αντεισαγγελείς ΑΠ, που αφυπηρετούν στις 30 Ιουνίου, λόγω συνταξιοδότησης.

Την ερχόμενη Τρίτη 27 Ιουνίου, το βράδυ  οι Εισαγγελείς που υπηρετούν στον Αρειο Πάγο (όλοι;) θα δεξιωθούν τον Ανώτατο Εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο και ακόμη πέντε Ανώτατους Εισαγγελείς.

Το γλέντι είθισται, να γίνεται σε γνωστή κοσμική ταβέρνα της Πεντέλης και από ότι φαίνεται η παράδοση θα συνεχιστεί και φέτος!

Για το εάν θα δώσει το παρόν, στη γιορτή, όλη η Εισαγγελία Αρείου Πάγου, δεν παίρνουμε και όρκο. Είμαστε σίγουροι πάντως ότι θα λείπουν αρκετοί.